Σταύρο, παρ ‘το αλλιώς…

Σταύρο, παρ ‘το αλλιώς…

Όλα τα είχαμε, ο κομματικός πόλεμος περί αποστασιών μας έλειπε! Λες και ανακαλύψαμε την πυρίτιδα! Τα τελευταία χρόνια, έχουμε πάθει ίλιγγο από τις… περιφορές βουλευτών από κόμμα σε κόμμα και φυσικά από την ίδρυση νέων κομμάτων με… ξένες έδρες! 

Αφορμή για το πρόσφατο πολεμικό κλίμα, η σύγκρουση μεταξύ των δύο – λέμε τώρα – εκφραστών της Κεντροαριστεράς, της Φώφης και του Σταύρου…

Μήλον της έριδος η πλέον πρόσφατη μετεγγραφή του πρώην Ποταμίσιου και μέχρι σήμερα ανεξάρτητου βουλευτή, Κώστα Μπαργιώτα, στην Δημοκρατική Συμπαράταξη, που ενώ ήταν προδιαγεγραμμένη, κατάφερε να προκαλέσει στον Σταύρο Θεοδωράκη ντελίριο!

Και έσπευσε να ανακοινώσει το Ποτάμι ότι τώρα έγινε κατανοητός ο λόγος της απουσίας της Φώφης Γεννηματά από την Βουλή, επειδή «είχε δουλειές λόγω μεταγραφικής περιόδου»… Την κατηγορεί, προσωπικά, μάλιστα, ότι εξαγοράζει βουλευτές, υποσχόμενη έδρες και θέσεις όταν «επιστρέψουμε στα πράγματα».

Το γεγονός ότι ένα-ένα τα στελέχη και οι βουλευτές του Ποταμιού αποχωρούν, προβάλλοντας πολύ συγκεκριμένους λόγους για την… «αποστασία» τους, που όλοι έχουν να κάνουν με την στρατηγική – ξανά… λέμε τώρα – του Σταύρου Θεοδωράκη και την ανυπαρξία των θολών πολιτικών του θέσεων, αφήνει αδιάφορο τον πρόεδρο! Για παράδειγμα, όταν ο πρώην βουλευτής, Νίκος Ορφανός, αποχώρησε από το κόμμα δηλώνοντας ότι το Ποτάμι «είναι το μαγαζάκι του Σταύρου», ουδενός το αυτί ίδρωσε και προπάντων του Σταύρου!

Πρόεδρε, παρ’ το αλλιώς, πριν απομείνεις μόνος, εσύ και το τρίο καρό των «ορφανών Σημίτη»… 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter