Σταύρος Θοδωράκης: Τέλος ανοχής στην ανομία

Σταύρος Θοδωράκης: Τέλος ανοχής στην ανομία

Παρέμβαση σχόλιο για την συζήτηση που διεξήχθη σήμερα στην Βουλή στην ώρα του πρωθυπουργού σχετικά με ζητήματα εγκληματικότητας και προστασίας του πολίτη έκανε ο Στ. Θεοδωράκης.

 Συγκεκριμένα ανέφερε: «Ο φόβος είναι κυρίαρχος σε πολλές γειτονιές άλλα αυτό δεν είναι πρόσφατο φαινόμενο. Τα ίδια προβλήματα είχαμε και με τις προηγούμενες κυβερνήσεις. Υπάρχουν πολλές περιοχές στις οποίες κυριαρχεί η ανομία».

Στη συνέχεια υπενθύμισε την πρόταση του “Ποταμιού” προς τον κ. Καμίνη να συγκαλέσει τους πολιτικούς αρχηγούς ώστε να υπάρξει ένα ενιαίο μέτωπο απέναντι στην ανομία και να εξουσιοδοτηθεί ο Δήμος, η αστυνομία και οι κοινωνικοί φορείς της περιοχής και να προχωρήσουν όλοι μαζί σε τολμηρές λύσεις.

«Υπάρχουν και ακροαριστερές και ακροδεξιές δυνάμεις, που δημιουργούν προβλήματα ανάλογα με τις περιοχές που έχουν την κυριαρχία. Εάν πας σε περιοχές όπως ο Αγ. Παντελεήμονας κλπ., οι ακροδεξιοί κάνουν κάθε τόσο πάρτι, κυνηγούν μετανάστες, δημιουργούν προβλήματα. Αυτά δεν είναι μόνο αστυνομικά ζητήματα αλλά είναι κοινωνικά ζητήματα. Θα πρέπει να υπάρχει μέτωπο της κοινωνίας απέναντι σε αυτές τις συμπεριφορές. Τέλος της ανοχής» τόνισε χαρακτηριστικά.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter