Στέλεχος της ΝΔ δικαιολογεί τους χρυσαυγίτες που ξυλοκόπησαν μέλος της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ

Στέλεχος της ΝΔ δικαιολογεί τους χρυσαυγίτες που ξυλοκόπησαν μέλος της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ

«Ο Βαγγέλης και ο κάθε Βαγγέλης που το παίζει αντίφα ανήκει και αυτός στα καρκινώματα του φασισμού οπότε ό,τι σπέρνεις-θερίζεις από ‘μενα!» σημειώνει σε σχόλιό του στο Facebook στέλεχος της ΝΔ αναφορικά με την επίθεση που δέχθηκε μέλος της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ το πρωί του Σαββάτου στο Πέραμα.

Πρόκειται για τον Στάθη Τετράδη, ταμία και υπεύθυνο Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ στην Πάτρα. Ανέλαβε καθήκοντα τον Ιούνιο του 2018, όταν η Τοπική Οργάνωση συνήλθε πρώτη φορά σε σώμα.

Στην ανάρτησή του, το στέλεχος της ΝΔ ουσιαστικά δικαιολογεί τον ξυλοδαρμό του μέλους της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ από χρυσαυγίτες, καθώς σύμφωνα με τα γραφόμενά του όσοι μετέχουν σε αντιφασιστικές διαδικασίες πηγαίνουν γυρεύοντας και αποτελούν την άλλη όψη του ίδιου «φασιστικού καρκινώματος».

Η αφωνία της Πειραιώς σε συνδυασμό με την ανάρτηση του στελέχους της ΝΔ για την φασιστική επίθεση του Σαββάτου δίνουν ένα σαφές δείγμα αναφορικά με την πλευρά που επιλέγει η αξιωματική αντιπολίτευση έναντι του νεοναζιστικού μορφώματος και των εγκληματικών επιθέσεων που εξαπολύουν.

Άλλωστε, ο γραμματέας της συγκυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου, Τάκης Μπαλτάκος, αποδείχτηκε προνομιακός συνομιλητής υπόδικων βουλευτών της Χρυσής Αυγής, ενώ το πολιτικό παρελθόν προβεβλημένων στελεχών της ΝΔ είναι ταυτισμένο με τσεκουράτες μεθόδους.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter