Στέλιος Παππάς: Όπου υπάρχουν σκάνδαλα θα τα αποκαλύψουμε – Με αυτή την εντολή έρχομαι στον ΟΑΣΘ

Στέλιος Παππάς: Όπου υπάρχουν σκάνδαλα θα τα αποκαλύψουμε – Με αυτή την εντολή έρχομαι στον ΟΑΣΘ

«Όταν συγκρούεσαι δεν μπορεί να τους ευχαριστείς όλους, θα δυσαρεστείς αυτούς που είχαν συμφέρον να συνεχίζεται μια μη ομαλή κατάσταση, και θα προσπαθήσεις να ευχαριστήσεις τον λαό που είναι και ο μεγάλος στόχος» δήλωσε μιλώντας στο «Κόκκινο Θεσσαλονίκης 93,4» ο νέος πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Στέλιος Παππάς.

«Είναι πάρα πολύ σοβαρή η δουλειά για να παίζουμε, φαίνεται πως το ξέρουν και θέλουν να το κάνουν «γαργάρα»» τόνισε ο κ. Παππάς.

Απαντώντας στο γιατί δέχθηκε αυτή τη θέση ο κ. Παππάς απάντησε ότι «θα δεχόμουν οποιαδήποτε θέση θα μου ανέθετε το κόμμα, είναι της ίδιας αξίας με μια κομματική δουλειά, δεν μπορώ να κάνω καριέρα, πάμε να καθαρίσουμε έναν οργανισμό ο οποίος δεν έχει και την καλύτερη φήμη».

«Οι συγκοινωνίες είναι ένα κοινό αγαθό το οποίο πρέπει να απολαμβάνει ο πολίτης, πρέπει να υπάρχει ένα δυναμικό που να μπορεί να του το προσφέρει. Οφείλουμε να οικοδομήσουμε πάρα πολύ καλές σχέσεις με το προσωπικό έτσι ώστε να μπορεί να ανταποκρίνεται στον κοινωνικό ρόλο ο οποίος του έχει ανατεθεί» δήλωσε ο νέος πρόεδρος του ΟΑΣΘ.

«Μια κοινωνία αναδεικνύει τον πολιτισμό αν μπορεί να διασφαλίζει τα δικαιώματα των πολιτών, και κυρίως των πολιτών που δεν έχουν τη δυνατότητα να τα διεκδικήσουν οι ίδιοι. Που σημαίνει ότι και στις συγκοινωνίες, στην παιδεία, και στην υγεία απόλυτη προτεραιότητα έχουν οι μαθητές, τα άτομα με ειδικές ανάγκες, οι γέροντες, και φυσικά όλοι οι πολίτες που βρίσκονται σε μειονεκτικότερη θέση από κάποιους άλλους» ανέφερε ο κ. Παππάς.

«Πρέπει να πούμε ότι αυτή η «ιστορία» είναι μεταβατική, έχει μια ημερομηνία λήξης στο τέλος του 2019, γιατί μια- μια τις δραστηριότητες πρέπει να τις εξυγιάνουμε και να τις μεταβιβάζουμε στον νέο φορέα. Να ξεσκαρτάρουμε την κατάσταση για να μπορέσει σε έναν χρονικό ορίζοντα ορατό να υπάρξει μια απολύτως εξυπηρετική διαδικασία για τους πολίτες. Δεν έρχομαι από τον Άρη, αλλά από την Αθήνα, και με πολύ καλή γνώση επί του θέματος» τόνισε ο Στ. Παππάς.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, «προτεραιότητα μας είναι να έχουμε καλές αστικές συγκοινωνίες για τους πολίτες, να πληρώνονται στην ώρα τους οι εργαζόμενοι για να μπορούν να προσφέρουν, και βεβαίως όπου υπάρχουν σκάνδαλα θα πρέπει να τα αποκαλύψουμε, δεν μπορούμε να παίξουμε με αυτά τα πράγματα».

Απαντώντας στα σχόλια που έγιναν από την αντιπολίτευση για την σχέση του με τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά τονίζει ότι «έχουμε πολύ και σοβαρή δουλειά να κάνουμε για να παίζουμε. Η σύνδεσή της δικής μου τοποθέτησης μου με τον Νίκο είναι τελείως βλακώδης. Είμαστε στο κίνημα με κατάθεση ψυχής. Μερικές φορές γελάω μερικά από αυτά που λέγονται και θα τα χρησιμοποιώ ως ανέκδοτα».

Τέλος, σε ότι αφορά την αποποίηση μισθού απαντά ότι «ήταν ζήτημα τιμής για μένα να αποποιηθώ τον μισθό του προέδρου του ΟΑΣΘ την στιγμή που οι εργαζόμενοι είναι δύο μήνες απλήρωτοι. Είμαι λιτός άνθρωπος, μου φτάνει η σύνταξή μου και κυκλοφορώ με το λεωφορείο. Θα δημοσιοποιήσω όλα τα περιουσιακά μου στοιχεία». Τέλος τονίζει ότι «όπου υπάρχουν σκάνδαλα θα τα αποκαλύψουμε. Με αυτή την εντολή ερχόμαστε στον ΟΑΣΘ».

Πηγή: Κόκκινο Θεσσαλονίκης

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter