Στέλλα ΜακΚάρτνεϊ: Φόρος τιμής στον Τζορτζ Μάικλ (video)

Στέλλα ΜακΚάρτνεϊ: Φόρος τιμής στον Τζορτζ Μάικλ (video)

Η Βρετανίδα σχεδιάστρια μόδας, Στέλλα ΜακΚάρτνεϊ παρουσίασε τη συλλογή της για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2017 στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι και κλείνοντας την επίδειξη απέτισε φόρο τιμής στον τραγουδιστή, συνθέτη, στιχουργό Τζορτζ Μάικλ, ο οποίος πέθανε τα Χριστούγεννα σε ηλικία 53 ετών.

Αντί για το συνηθισμένο φινάλε, ακούστηκε σε remix εκτέλεση το τραγούδι «Faith» του Βρετανού τραγουδιστή και τα μοντέλα τραγούδησαν και χόρεψαν στην πασαρέλα παρακινώντας τους θεατές να χειροκροτήσουν. Σχημάτισαν ακόμη κύκλο και με τα χέρια υψωμένα φώναξαν επανειλημμένα «Faith. Love» (Πίστη. Αγάπη).

Ο Τζορτζ Μάικλ συνδέθηκε άρρηκτα με τη βιομηχανία της μόδας, ήταν γνωστός για το ιδιαίτερο στυλ του και το βιντεοκλίπ για το τραγούδι του, «Freedom 90» με τα supermodels Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Κρίστι Τέρλινγκτον, Λίντα Εβανγκελίστα και Τατιάνα Πάτιτζ για πρωταγωνίστριες, σημάδεψε την ποπ κουλτούρα.

Μεταξύ των καλεσμένων στην επίδειξη της Στέλλα ΜακΚάρτνεϊ, στην Opera Garnier στο Παρίσι ήταν οι ηθοποιοί Πάμελα Άντερσον και Σάλμα Χάγιεκ.

Όσο για το στυλ της συλλογής της διάσημης σχεδιάστριας μόδας, κόρης του Σερ Πολ ΜακΚάρτνεϊ των Beatles, σύμφωνα με συντάκτες μόδας ήταν εντυπωσιακό με απροσδόκητες ανατροπές με κλασικά/εύχρηστα και σέξι κομμάτια.

https://www.youtube.com/watch?v=RdZri4M2P28

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter