Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες της σπείρας Αλβανών που είχαν ρημάξει την Αττική

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες της σπείρας Αλβανών που είχαν ρημάξει την Αττική

Τις φωτογραφίες των Αλβανών ληστών που για καιρό δρούσαν στην Αττική σκαρφαλώνοντας σε σπίτια που έκλεβαν έδωσε στη δημοσιότητα η Ελληνική Αστυνομία.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για πέντε ομοεθνείς ηλικίας από 17 έως 34 χρόνων που είχαν μπει σε τουλάχιστον 72 σπίτια -στα περισσότερα σκαρφαλώνοντας σε μεγάλα ύψη- με την λεία των κλοπιμαίων να υπολογίζονται σε πολλές χιλιάδες ευρώ.

Συνήθως η δράση της συμμορίας ήταν τις απογευματινές και βραδινές ώρες όταν οι ιδιοκτήτες έλειπαν από τις κατοικίες τους, παίρνοντας μαζί τους ότι έβρισκαν από μετρητά, κοσμήματα μέχρι ηλεκτρονικές συσκευές, ενώ συνήθως διέφευγαν με κλεμμένα αυτοκίνητα.

Να σημειωθεί ότι, παράλληλα βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό και την σύλληψη των τριών που απέδρασαν από το Αστυνομικό Τμήμα Αργυρούπουλης.

Οι τρεις αλλοδαποί, που είχαν συλληφθεί από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιανατολικής Αττικής, κατηγορούμενοι για 72 κλοπές σε πολυτελείς οικίες στα βόρεια και νότια προάστια, λίμαραν τα κάγκελα τού χώρου όπου κρατούντο και αφού πήδηξαν από ύψος περίπου οκτώ μέτρων ή κατέβηκαν από την υδρορροή (δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη από την αστυνομία) τράπηκαν σε φυγή.

Οι τρεις Αλβανοί που απέδρασαν είναι ηλικίας 31 ετών (το αρχηγικό μέλος), 28 και 24, ενώ έχουν συλληφθεί για τις κλοπές, άλλοι δύο συνεργοί τους.

Πρόκειται για τους:

1. (επ) DEDOLLI ( o ν) MARJUS του ASTIR και της GULLETA , γεν. 8-9-1987 στην Αλβανία

2. (επ) VRUSHAJ ( o ν) GERTIAN του ALEKO και της DALLANDYSHE , γεν. 5-5-1994 στην Αλβανία

3. (επ) ΓΚΙΚΟΥΛΗ ( o ν) ΛΑΣΚΕ του Χρηστάκη και της Βιολίτσα, γεν. 11-7-1991 στην Αλβανία

4. (επ) MAHMUTAJ ( o ν) PANAJOT του IRFAM και της LINDITA , γεν. 25-5-2001 στην Αλβανία

5. (επ) HARIZI ή TAHIRI ( o ν) RADJON ή ENDRIT ή HAZBI του BAME ή PELLUMB και της FATBARDHA ή MIMOZA , γεν. 22-3-1984 στην Αλβανία

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter