Στη φυλακή ο Αρτέμης Σώρρας – Καταδικάστηκε ερήμην σε ποινή οκτώ ετών για υπεξαίρεση (Video)

Στη φυλακή ο Αρτέμης Σώρρας – Καταδικάστηκε ερήμην σε ποινή οκτώ ετών για υπεξαίρεση (Video)

Τον δρόμο για το… κελί παίρνει ο Αρτέμης Σώρρας, ο οποίος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης οκτώ ετών.

Παράλληλα, το δικαστήριο της Πάτρας του επέβαλε και πενταετή στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων, ενώ καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης οκτώ ετών και η σύζυγός του.

Ο Σώρρας καταδικάστηκε ερήμην και τώρα καταζητείται.

Όπως αναφέρει το patrastimes.gr, μηνυτές ήταν ο πρώην συνεργάτης του, ο οποίος καταγγέλλει ότι του έκλεψε 100.000 ευρώ την περίοδο που συνεργάζονταν στην επιχείρηση με τους παιδότοπους, καθώς και ο κουμπάρος του ο οποίος του είχε δώσει να πουλήσει το πολυτελέστατο αυτοκίνητο του και ο Σώρρας τότε του έδωσε ληγμένα δηνάρια από το Κουβέιτ.

Σε δηλώσεις του ο κουμπάρος του και κατήγορος, δικηγόρος Φώτης Λεπίδας τόνισε ότι είναι η ευκαιρία, μέσω αυτής της δίκης, να ξεσκεπαστεί όλη η παράνομη δράση του Αρτέμη Σώρρα, της συζύγου του, την οποία κατονόμασε ως τον «ιθύνοντα νου» και όλων όσων εμπλέκονται στην «απάτη» που έχει στηθεί σε όλη την Ελλάδα (δεύτερο βίντεο).

Φώτης Λεπίδας (ειρωνικά): Διέκοψα την πορεία της Ελλάδας προς τη σωτηρία!

«Σήμερα είναι ημέρα που νιώθω λίγο άσχημα, γιατί διέκοψα την πορεία της Ελλάδας προς τη σωτηρία, γιατί καταδίκασα τον “σωτήρα” και ο “σωτήρας” θα εκτίσει ποινή πλέον γιατί δεν έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα η έφεση.  Παράλληλα χαρακτήρισε ως «ιθύνοντα νου» της όλης απάτης τη σύζυγό του Σώρρα. Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter