Στη ΝΔ παίζουν… «say cheese» ή «κοίτα το πουλάκι» επί το ελληνικότερο (Photos)

Στη ΝΔ παίζουν… «say cheese» ή «κοίτα το πουλάκι» επί το ελληνικότερο (Photos)

Περίσσεψαν τα χαμόγελα κατά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, τουλάχιστον, μπροστά στις κάμερες γιατί… σβησθέντος του φωτός αρχίζουν τα μαχαιρώματα συντροφικά και μη.

Η αγωνία, πάντως, να φανεί το κόμμα ενωμένο έβγαλε καταπληκτικά φωτογραφικά ενσταντανέ με δίδυμα – «φωτιά»…

Από τα κορυφαία ήταν τα ενσταντανέ του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον μαυρισμένο και με allure «ένα καλοκαίρι» Κώστα Καραμανλή.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, τον στρίμωξε στον τοίχο, κοίταξε εάν έχουν καλό πλάνο οπερατέρ και φωτογράφοι και ξεκαρδίστηκαν στα γέλια.

Το δεύτερο δίδυμο ήταν Μεϊμαράκης – Σπυράκη. Η εκπρόσωπος Τύπου φορώντας δημιουργία Zeus+Dione δια χειρός Μαρέβας – κάποιοι πικρόχολοι λένε ότι είναι υποχρεωτική στολή εργασίας – και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ήταν ιδιαίτερα χαρούμενοι έως ξεκαρδισμένοι στα γέλια. Χαρακτηριστική είναι η φωτό – μήνυμα όπου γελάνε χαρωπά ενώ μπροστά τους δυο άγνωστα χέρια κάνουν «κόλλα το».

Ο μαυρισμένος Κώστας Καραμανλής ήταν εκείνος, βέβαια, που δέχθηκε τα πιο πολλά σχόλια και γελάκια. Όπως από την Σοφία Βούλτεψη που του έκανε «επίθεση» κομάντο από πίσω για να κερδίσει και αυτό το δίδυμο, τη χαρωπή φωτό της ημέρας.

Μοναδική εξαίρεση στη γενική ευθυμία ήταν ο αντιπρόεδρος του κόμματος Κωστής Χατζηδάκης. Η έκφρασή του δείχνει βαθύ προβληματισμό… Και μάλλον σκέφτεται… «μα, πώς είναι δυνατόν να μου λένε εμένα ότι Αδωνίζω τελευταία».

Αυτά και καλό καλοκαίρι.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter