«Στημένα 2011»: Ενοχή για δύο πρότεινε η εισαγγελέας

«Στημένα 2011»: Ενοχή για δύο  πρότεινε η εισαγγελέας

Την ενοχή των Θωμά Μητρόπουλου και Κωνσταντίνου Ριαβόγλου πρότεινε η εισαγγελέας έδρας Βιργινία Σακελλαροπούλου στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων, στην δίκη του μικρού “Κοριόπολις», του σκανδάλου των στημένων αγώνων 2011.

 Δίκη που θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Παρασκευή με την απόφαση του δικαστηρίου.

Οι πρώην ιδιοκτήτες του Ηλυσιακού και του Αγροτικού Αστέρα αντίστοιχα, είχαν κριθεί ένοχοι στην δίκη που είχε γίνει τον Δεκέμβριο του 2013. Ο Θωμάς Μητρόπουλος δικάστηκε για δωροδοκία κατ’ εξακολούθηση για τα παιχνίδια Ηλυσιακού – Εθνικού, Ηλυσιακού – Αγροτικού και Ολυμπιακού Βόλου – Ηλυσιακού. Του επιβλήθηκε φυλάκιση 3 ετών και χρηματική ποινή 30.000 ευρώ (εξαγοράσιμη προς 5 ευρώ τη μέρα με ανασταλτικό αποτέλεσμα μέχρι την έφεση). Ο Κωνσταντίνος Ριαβόγλου είχε κριθεί ένοχος για δωροληψία και δωροδοκία κατ’ εξακολούθηση στους αγώνες Καβάλας – Αγροτικού, Ηλυσιακού – Αγροτικού και Αγροτικού – Καβάλας και ένοχος για παράνομο στοιχηματισμό στον αγώνα Αγροτικού – Διαγόρα. Του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 4 ετών και 6 μηνών, καθώς και πρόστιμο 40.000 ευρώ, με την ποινή να είναι εξαγοράσιμη προς 5 ευρώ τη μέρα με ανασταλτικό αποτέλεσμα μέχρι την έφεση.

Εκτός από τους δύο, η κ. Σακελλαροπούλου, πρότεινε να αθωωθούν οι Διονύσης Κωτούλας και Περικλής Αμανατίδης, πρόεδρος της Αναγέννησης Καρδίτσας και προπονητής αντίστοιχα, που είχαν κριθεί ένοχοι για δωροδοκία στο ματς Αν. Καρδίτσας – Καβάλας. Και στους δύο είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 2 ετών με 3ετή αναστολή. Και οι τέσσερις, μαζί με τον πρώην ιδιοκτήτη της Καβάλας Μάκη Ψωμιάδη που επίσης είχε κριθεί ένοχος αλλά απεβίωσε και η δίωξη παύθηκε, είχαν καταθέσει έφεση..

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter