Στην αντεπίθεση ο ΠΑΟΚ: Καταγγέλλει Αρετόπουλο και Μιραλάς

Στην αντεπίθεση ο ΠΑΟΚ: Καταγγέλλει Αρετόπουλο και Μιραλάς

Σε δυο κινήσεις προχώρησε σήμερα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφορικά με τις εξελίξεις του μη διεξαχθέντος αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα η ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης, προχώρησε σε καταγγελία στην ΚΕΔ κατά του Τρικαλινού διαιτητή, Αλέξανδρου Αρετόπουλου, όπου ζητάει την διαγραφή του από τους πίνακες διαιτησίας.

Και αυτό διότι, ο ρέφερι της συγκεκριμένης αναμέτρησης έστειλε αντικρουόμενη κατάθεση σε σχέση με το φύλλο αγώνα, το οποίο έγραψε εν πλήρη ηρεμία σε 4 ολόκληρες ώρες. Η παραπάνω κίνηση του διαιτητή Αρετόπουλου, ο οποίος αν και είχε τόσες ώρες στην διάθεση του στο γήπεδο της Τούμπας προχώρησε σε αλλαγή της κατάθεσης του, προκάλεσε οργή στον ΠΑΟΚ, ο οποίος ζητάει την διαγραφή του από τους πίνακες της ΚΕΔ.

Επίσης η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προχώρησε σε καταγγελία κατά του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Κέβιν Μιραλάς, από την στιγμή που δεν κινήθηκαν αυτεπάγγελτα οι διαδικασίες για την χειρονομία του προς τους φιλάθλους την ώρα της εξέλιξης των γεγονότων στον περιβάλλοντα χώρο της Τούμπας. Ο ΠΑΟΚ έχει στην διάθεση του και οπτικό υλικό από τις χειρονομίες του Βέλγου προς την κερκίδα του ΠΑΟΚ.

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, αφού συνδυάζονται με την επιστροφή του Ομάρ Ελ Καντουρί στο πρόγραμμα προπόνησης της ομάδας, με τον Μαροκινό να δουλεύει σήμερα χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις.

Με την προπόνηση να σχετίζεται με δουλειά στην αντοχή, την εκρηκτικότητα και την ταχυδύναμη μέσα από ποδοσφαιρικές ασκήσεις οι ποδοσφαιριστές μοιράστηκαν σε τρία γκρουπ που έκαναν σε κυκλικούς σταθμούς παιχνίδια κατοχής σε μικρό χώρο. Έτσι για το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ, ο Ρουμάνος τεχνικός έχει μια επί πλέον λύση στη μεσαία γραμμή. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter