Στην Αθήνα τη Δευτέρα ο επίτροπος Έτινγκερ

Στην Αθήνα τη Δευτέρα ο επίτροπος Έτινγκερ

Ο επίτροπος για τον Προϋπολογισμό και τους Ανθρώπινους Πόρους, Γκίντερ Έτινγκερ, θα επισκεφθεί, τη Δευτέρα 17 Ιουλίου, την Αθήνα, προκειμένου να συζητήσει με τις ελληνικές Αρχές για τον νέο πολυετή προϋπολογισμό της ΕΕ των «27»

«Η αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου θα έχει αρνητικές επιπτώσεις στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό και η Ελλάδα έχει συμφέρον να διατηρήσει τις ροές των ευρωπαϊκών κονδυλίων σε επίπεδο που θα συμβάλουν ουσιαστικά στην ανάκαμψη της οικονομίας της», δήλωσε με αφορμή την επίσκεψη ο επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Π. Καρβούνης.

Ο κ. Έτινγκερ θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, στις 14:00. Νωρίτερα, στις 10:00, θα μεταβεί στη Βουλή των Ελλήνων και θα απευθύνει ομιλία στην κοινή συνεδρίαση της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων, με θέμα «Έγγραφο Προβληματισμού για το Μέλλον των Οικονομικών της ΕΕ ως μέρος της διαδικασίας της Λευκής Βίβλου». Επίσης, θα έχει συναντήσεις με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Χουλιαράκη και τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών, Γιώργο Κατρούγκαλο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter