Στην «Ελεύθερη Ώρα» κλαίνε για τον «Μακεδόνα»… Δαυίδ (Photo)

Στην «Ελεύθερη Ώρα» κλαίνε για τον «Μακεδόνα»… Δαυίδ (Photo)

Προφανώς στην «Ελεύθερη Ώρα» δεν ξέρουν ότι… δεν ξέρουν τι δημοσιεύουν. Ή θεωρούν ότι ο Δαυίδ και ο Μέγας Αλέξανδρος είναι ένα και το αυτό. 

Αν και με δεδομένη την… εγκυρότητα και τη φαντασία της εν λόγω εφημερίδας δε μπορεί κάποιος να είναι σίγουρος για την αιτία, το αποτέλεσμα του σημερινού εξωφύλλου της εμπίπτει στη σφαίρα του πλήρους παραλογισμού.

Σε μία αποτυχημένη απ΄όλες τις πλευρές προσπάθεια να «καταγγείλουν» τη συμφωνία για την ονομασία της πΓΔΜ, οι ακροδεξιοί συντελεστές της «Ελεύθερης Ώρας» έφτιαξαν ένα φωτομοντάζ νομίζοντας ότι απεικονίζει το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου να ματώνει.

Το γεγονός ότι το άγαλμα δεν είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου, αλλά είναι ο Δαυίδ του Μικελάντζελο και βρίσκεται στο περίφημο μουσείο Galleria dell’ Academia της Φλωρεντίας, προφανώς… διέφυγε της προσοχής των φωστήρων, οι οποίοι, εξάλλου, παραδοσιακά δεν ασχολούνται με την πραγματικότητα και προτιμούν να κινούνται στη σφαίρα της παραδοξολογίας…

Δυστυχώς για τους ίδιους  υπάρχουν και άνθρωποι που γνωρίζουν και από ιστορία και από τέχνη και το μόνο που ματώνει είναι η πραγματικότητα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter