Στην κορυφή ο Ολυμπιακός, 3-1 τον Απόλλωνα

Στην κορυφή ο Ολυμπιακός, 3-1 τον Απόλλωνα

Οι ερυθρόλευκοι, ζορίστηκαν πολύ κόντρα στον μαχητικό Απόλλωνα που προηγήθηκε στο Φάληρο, όμως ο Καρίμ Ανσαριφάρντ “μίλησε” στο τέλος και χάρισε τη νίκη στους Πειραιώτες με σκορ 3-1.

Καλύτερο ξεκίνημα για την ομάδα του Λεμονή, όμως η «Ελαφρά Ταξιαρχία» αιφνιδίασε με γκολ του Ελμπάζ στο 23΄, ύστερα από λάθος του Σισέ. Οι Πειραιώτες απάντησαν με τον Ομάρ στο 31’, όμως δεν μπόρεσαν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα πριν το φινάλε του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο, το παιχνίδι χάλασε με τα νεύρα να κυριαρχούν. Στο 67’ ακυρώθηκε σωστά γκολ του Ένχελς ύστερα από επιθετικό φάουλ του Σισέ (ήταν και σε θέση οφσάιντ) στο ξεκίνημα της φάσης.

Στο 80’ Ο Ανσαριφάρντ, που μπήκε στο 62΄ ως αλλαγή στη θέση του Τζούρτζεβιτς, «τούμπαρε» το ματς, ενώ λίγο πριν την… εκπνοή (90+4’) διαμόρφωσε και το τελικό σκορ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τάκης Λεμονής): Προτό, Ελαμπντελαουί, Μποτία (46′ Ένχελς), Σισέ, Κούτρης, Ρομαό, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Μάριν, Σεμπά (66′ Πάρντο), Τζούρτζεβιτς (62′ Ανσαριφάρντ).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Ζόραν Βούλιτς): Τσόβιτς, Ντάσιος, Κοντοές, Κύργιας, Κούρος, Παπάζογλου, Κονέ (90+1′ Κιταμπαλά), Χουάρες, Αλμπάνης (71′ Μαάτσι), Ανιέτε (84′ Μενδρινός), Ελμπάζ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter