Στην Νέα Υόρκη η χρυσή Στεφανίδη

Στην Νέα Υόρκη η χρυσή Στεφανίδη

Στο διεθνές μίτινγκ κλειστού στίβου της Νέας Υόρκης θ΄ αγωνιστεί αύριο (Σάββατο (11/2) η Κατερίνα Στεφανίδη, εκεί όπου πέρυσι υπερέβη τα 4.90 μέτρα.

 Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης του Ρίο θα κάνει τον τρίτο της αγώνα στη χειμερινή σεζόν και βέβαια θέλει μια επίδοση καλύτερη από το 4.63μ, που έχει κάνει μέχρι τώρα.

Η 27χρονη επικοντίστρια, αγωνίστηκε την περασμένη εβδομάδα στο Κλερμόν Φεράν, όπου ήταν δεύτερη με 4.61μ. «Στη Γαλλία αγωνίστηκα με τα δύο μεγάλα κοντάρια, τα οποία χρησιμοποίησα και στο Ρίο, που όμως, μου ήταν μικρά. Στη Νέα Υόρκη θα δοκιμάσω με μεγαλύτερα και αυτό θα με βοηθήσει να ανέβω υψηλότερα. Γενικώς είμαι λίγο κουρασμένη γιατί δεν έχω χαλαρώσει από την προπόνηση, ωστόσο είμαι καλά και πιστεύω πως στο Βελιγράδι θα είμαι στην επιθυμητή κατάσταση», είπε η Στεφανίδη, που στη Nέα Υόρκη θα αντιμετωπίσει για δεύτερη φορά τη Σάντι Μόρις, νικήτρια πριν λίγες ημέρες στο Κλερμόν Φεράν.

Το επί κοντώ στο μίτινγκ της Νέας Υόρκης, έχει το όνομα του Ελληνοαμερικανού, Τζον Κατσιματίδης, που για χάρη της Στεφανίδη, επέλεξε να γίνει ο βασικός χορηγός του αγωνίσματος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter