Στην «οικογένεια» της ΝΙΚΕ παραμένει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Στην «οικογένεια» της ΝΙΚΕ παραμένει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Με το hashtag “#Η_οικογένεια_είναι_πάνω_από_όλα” ο Γιάννης Αντετοκούνμπο γνωστοποίησε την απόφασή του να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη NIKE και να παραμείνει στην «οικογένεια» της γνωστής αμερικανικής πολυεθνικής εταιρείας.

Ο «Greek Freak» μέσω των προσωπικών του λογαριασμών στα social media ανακοίνωσε το νέο πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας με την εταιρία, γυρνώντας την πλάτη στην Adidas, η οποία είχε προσπαθήσει να τον δελεάσει στέλνοντας του ένα φορτηγό με αθλητικά αθλητικά παπούτσια «Yeezys» και «Ultra Boosts».

Βέβαια, καθοριστικό ρόλο στην τελική του απόφαση έπαιξε και το γεγονός ότι η ΝIKE έχει στα πλάνα της τη δημιουργία αθλητικών παπουτσιών με την υπογραφή του Giannis, κάτι που αναμένεται να πραγματοποιηθεί τη σεζόν 2018-19.

«Οικογένεια. Πίστη, Κληρονομιά. Είμαι ενθουσιασμένος που ανακοινώνω τη μακροπρόθεσμη συνεργασία μου με τη Nike. #Η_οικογένεια_είναι_πάνω_από_όλα #Antetokounbros», ανέφερε χαρακτηριστικά στα social media ο Αντετοκούνμπο, κάνοντας tag τα αδέλφια του Θανάση, Κώστα και Άλεξ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter