Στην πόρτα της εξόδου

Στην πόρτα της εξόδου

Σε μία κλωστή κρέμεται η παραμονή του Μαρίνου Ουζουνίδη στον Παναθηναϊκό. 

Τα γεγονότα των τελευταίων ημερών έχουν φέρει τον τεχνικό των «πρασίνων» μία ανάσα από την πόρτα της εξόδου, καθώς δεν βλέπει την παραμικρή διάθεση από την πλευρά της ιδιοκτησίας για να αλλάξει κάπως την κατάσταση στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Εδώ και καιρό ο Ουζουνίδης παλεύει με πάρα πολλούς «αντιπάλους» (οικονομικό, αποχωρήσεις παικτών, παντελής απουσία της διοίκησης) και, πλέον, έχει φτάσει στα όριά του. Ο ίδιος έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι σκοπός του είναι να μείνει, τουλάχιστον, μέχρι το καλοκαίρι, αλλά κάτω από κάποιες προϋποθέσεις. Σε καμία περίπτωση δεν είναι διατεθειμένος περισσότερο να παρακολουθεί αυτό το ξεπούλημα του Παναθηναϊκού και την αδιαφορία του Γιάννη Αλαφούζου μπροστά στο γκρέμισμα της ομάδας.

Στο ματς που ακολουθεί με τον Παναιτωλικό στο «Απόστολος Νικολαΐδης», ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα καθίσει κανονικά στον πάγκο των «πρασίνων», αλλά εάν στα 24ωρα που μεσολαβούν μέχρι τότε δεν υπάρξει κάποια αντίδραση από την πλευρά του ιδιοκτήτη, τότε είναι πολύ πιθανό, μετά τον αγώνα με τους Αγρινιώτες, ο Παναθηναϊκός να βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter