Στινγκ: Περιοδεία και μήνυμα αλληλεγγύης προς τους μετανάστες

Στινγκ: Περιοδεία και μήνυμα αλληλεγγύης προς τους μετανάστες

Ο γνωστός για τη λατρεία του στο κρασί Βρετανός τραγουδοποιός θα γυρίσει την Ευρώπη με ένα τροχόσπιτο για να παρουσιάσει τα νέα του κρασιά που παράγει στην Τοσκάνη. Και όχι μόνο! Η περιοδεία αυτή θα είναι και ένα μήνυμα αλληλεγγύης για τους μετανάστες θύματα εκμετάλλευσης στα χωράφια.

«Περιοδεία Γευσιγνωσίας» (“The Palagio Tasting Tour”), είναι ο τίτλος της νέας περιοδείας που Στινγκ που θα πραγματοποιήσει από κοινού με τη σύζυγό του Τρούντι Στάιλερ, σύμφωνα με βρετανικά και ευρωπαϊκά ηλεκτρονικά έντυπα.

Τον περασμένο Οκτώβριο το όνομα του Στινγκ είχε εμπλακεί σε μια έρευνα για παράνομες προσλήψεις στους αμπελώνες Κιάντι. Είχε δημοσιευθεί ότι είχε μισθώσει στρέμματα γης σε μια εταιρία που χρησιμοποιούσε πρόσφυγες για 4 ευρώ την ώρα, με τη βοήθεια ενός Πακιστανού δεκανέα. Οι δικαστές του Πράτο διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε «καμία σχέση του Στινγκ με αυτό το αδίκημα». Ο Στινγκ, ο οποίος τότε ήταν απασχολημένος με την Τρούντι για την υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων (μέσω της Διεθνούς Αμνηστίας, του Live Aid και του δικού του Ίδρυματος Rainforest), αγνοούσε τι ακριβώς συνέβαινε στα κτήματα που είχε δώσει για μίσθωση. Μαθαίνοντας τι συνέβη, συγκλονισμένος ανακοίνωσε ότι θα βοηθήσει τους εκεί μετανάστες.

Έναν μήνα από την έναρξη της έρευνας κυκλοφόρησε το νέο του άλμπουμ με το τραγούδι που έγραψε έπειτα από συνάντηση που είχε στο Βερολίνο με μία οικογένεια από το Χαλέπι, η οποία διέσχισε τη Μεσόγειο.

https://www.youtube.com/watch?v=e2rz4vqeZWU

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter