Στις 25 Σεπτεμβρίου η συζήτηση της πρότασης της ΝΔ για Εξεταστική σχετικά με εμπλοκή Πάνου Καμμένου στην υπόθεση «Νoor 1»

Στις 25 Σεπτεμβρίου η συζήτηση της πρότασης της ΝΔ για Εξεταστική σχετικά με εμπλοκή Πάνου Καμμένου στην υπόθεση «Νoor 1»

Σε καταρχήν συμφωνία για τη συζήτηση στις 25 Σεπτεμβρίου στην Ολομέλεια, της πρότασης της ΝΔ για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής, που θα διερευνήσει τυχόν εμπλοκή του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, καθώς και άλλων στελεχών και λειτουργών, στην υπόθεση του πλοίου «Noor 1» που εκκρεμή στην δικαιοσύνη, κατέληξαν σήμερα τα κόμματα στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής.

Για το θέμα του Noor 1 έχει ασχοληθεί επανειλημμένα η εφημερίδα Documento, ενώ δημοσίευσε πρόσφατα και αποκαλυπτικά στοιχεία από τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί μετά τις καταγγελίες του ισοβίτη για το «Noor 1», Ευθύμιου Γιαννουσάκη.

Η κυβέρνηση από την πλευρά της κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία πως συνεχίζει τους μικροκομματικούς σχεδιασμούς.

Συγκεκριμένα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είχε κατηγορήσει τη Νέα Δημοκρατία πως μετά τη συμφωνία του Eurogroup της 15ης Ιουνίου δεν μπορεί να αντιπαρατεθεί με την κυβέρνηση, επιλέγοντας θέματα εκ του μη όντος.

Για τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος είχε πει ότι «έχει απαντήσει με πολύ μεγάλη σαφήνεια» και παρατήρησε: «Για όλα τα πραγματικά σκάνδαλα, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας όλο το τελευταίο διάστημα, η Ν.Δ. δεν έχει να πει τίποτα και αυτό στο οποίο βασίζει αυτή τη στιγμή την αντιπολιτευτική της τακτική είναι μια υπόθεση, η οποία στην κυριολεξία δεν μπορεί να θεωρηθεί σκάνδαλο».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter