Στο 98΄ σώθηκε η Μίλαν

Στο 98΄ σώθηκε η Μίλαν

Το μεγάλο ντέρμπι του Μιλάνου, ανάμεσα σε Ίντερ και Μίλαν δεν ανέδειξε νικητή, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στο εναρκτήριο ματς της 32ης αγωνιστικής της Serie A.

Η Μίλαν ήταν η κερδισμένη του αγώνα, καθώς μέχρι το 98΄ ήταν πίσω στο σκορ, αλλά κατάφερε στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων να ισοφαρίσει με τον Ζαπάτα και να πάρει τον ένα βαθμό, με τον οποίο έμεινε «ζωντανή» στο κυνήγι της 4ης θέσης που οδηγεί στο Champions League της νέας περιόδου.

Η «νέα εποχή» στο ιδιοκτησιακό καθεστώς των «ρορονέρι» έφερε γούρι, καθώς ο Κινέζος νέος ιδιοκτήτης, Λι Γιονγκχόνγκ, είδε την ομάδα του να μην χάνει στο «Σαν Σίρο» και να διατηρεί τις ελπίδες της για να πάρει το τέταρτο «εισιτήριο» για την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν οι «νερατζούρι» έχασαν «μέσα από τα χέρια τους» το «τρίποντο» που θα τους έβαζε γερά στο κυνήγι της εξόδου στο Champions League. Προηγήθηκαν στο 36΄ με τον Καντρέβα και στο 44΄ ο Ικάρντι «έγραψε» το 2-0. Η Μίλαν μείωσε στο 83΄ με τον Ρομανιόλι και στο 98΄ «έκλεψε» το βαθμό με το τέρμα του Ζαπάτα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter