Στο απόσπασμα κι ο Γιώργος Βλάχος

Στο απόσπασμα κι ο Γιώργος Βλάχος

Οι «δήμιοι» της ΝΔ έχουν έτοιμη την «αγχόνη» και για τον βουλευτή Γιώργο Βλάχο. Τον ενοχλητικό Βλάχο και ενίοτε εκτός κομματικής γραμμής βουλευτή της Περιφέρειας Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ηγεσία της ΝΔ (σ.σ.: οι κακές γλώσσες της ΝΔ ισχυρίζονται ότι τη διαγραφή Βλάχου «καλοβλέπει» και ο Μάκης Βορίδης που εκλέγεται στην ίδια περιφέρεια) «κατηγορεί» τον Γ. Βλάχο ότι στο θέμα του ΚΕΕΛΠΝΟ, της Novartis, καθώς και στο θέμα των διαγραφών καραμανλικών βουλευτών και στελεχών, κρατά αδιάφορη έως επικριτική στάση για τους χειρισμούς της ηγεσίας. 

Ο πρώην υπουργός, όμως, έχει ακόμη ένα «μειονέκτημα» κι ας μην το λένε δημόσια όσοι εκ της Πειραιώς είναι επιφορτισμένοι με τις διαγραφές των ενοχλητικών φωνών: είναι βέρος καραμανλικός και από τους τακτικούς συνομιλητές του πρώην πρωθυπουργού. «Άλλη μια διαφοροποίηση και θα βρεθεί εκτός ΝΔ» λένε για τον Γ. Βλάχο, οι «ταλιμπάν» του Μητσοτάκη. 

Ωστόσο αυτό που δεν έχει εκτιμήσει η σημερινή ηγεσία της ΝΔ είναι η αντίδραση του Κώστα Καραμανλή. Διότι όσοι τον γνωρίζουν λένε πως θα αντιδράσει και μάλιστα με έντονο τρόπο, εφόσον ο πρόεδρος της ΝΔ προχωρήσει σε πειθαρχικά μέτρα εναντίον του Γ. Βλάχου. Να σημειωθεί, τέλος, ότι πολλά γαλάζια στελέχη πιέζουν τον Κώστα Καραμανλή να παρέμβει και να πάρει θέση για τις ασχήμιες της ακροδεξιάς παρέας του Μοσχάτου που μαζί με τον Μητσοτάκη κάνουν ότι μπορούν για να συρρικνώσουν, όπως υποστηρίζουν, τη ΝΔ. 

Δείτε επίσης: Ηχηρό «άδειασμα» Βλάχου σε Μητσοτάκη

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter