Στο διάστημα η σημαία του ΠΑΟΚ – Τι είπε ο Πόντιος κοσμοναύτης στον Ιβάν Σαββίδη

Στο διάστημα η σημαία του ΠΑΟΚ – Τι είπε ο Πόντιος κοσμοναύτης στον Ιβάν Σαββίδη

Σε διαστημική τροχιά βρίσκεται σημαία του ΠΑΟΚ από τον Θεόδωρο Γιουρτσίχιν, τον Πόντιο Κοσμοναύτη που έχει ανακηρυχθεί Ήρωας της Ρωσίας.

Ο Θεόδωρος Γιουρτσίχιν ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων Ρωσίας Ιβάν Σαββίδη για τη διοργάνωση του ταξιδιού της ελληνικής νεολαίας της Ρωσίας στο κοσμοδρόμιο του Μπαϊκονούρ, η οποία συνόδευσε το πλήρωμα κατά την έναρξη του ταξιδιού του. «Η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερα θερμή. Οι δεκάδες νέοι που κρατούσαν με ενθουσιασμό και πάθος τις σημαίες της Ρωσίας, της Ελλάδας και του ΠΑΟΚ θα μείνουν για πάντα στο μυαλό μου» είπε ο Θεόδωρος Γιουρτσίχιν.

Σημείωσε, επίσης, ότι η σημαία του ΠΑΟΚ, που έλαβε από τον Ιβάν Σαββίδη στο Ροστόφ επί του Ντον, βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε διαστημική τροχιά. Ο Θ. Γιουρτσίχιν δήλωσε μάλιστα ότι, όταν θα βγει στο ανοιχτό διάστημα, θα πάρει τη σημαία οπωσδήποτε μαζί του.

Για τον Θεόδωρο Γιουρτσίχιν αποτέλεσε ευχάριστη είδηση το γεγονός ότι διοργανώθηκε τουρνουά σάμπο στην περιφέρεια του Κρασνοντάρ, το οποίο πήρε το όνομά του. Δέχτηκε με ιδιαίτερη χαρά αυτήν την πρόταση και ευχήθηκε σε όλους τους συμμετέχοντες στο τουρνουά να έχουν πολλές αθλητικές επιτυχίες.

Με πληροφορίες από: epontos.blogspot.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter