Στο Docville που κυκλοφορεί με το Documento αυτή την Κυριακή

Στο Docville που κυκλοφορεί με το Documento αυτή την Κυριακή

Η ταινία «Borg/McEnro: Ολα για τη δόξα» δίνει την ευκαιρία στον Νίκο Παπαδογιάννη να θυμηθεί μια από τις θρυλικές κόντρες στα γήπεδα του τένις.

Ο Γιάννης Χρονόπουλος, ο εκδότης του Historical Quest μιλάει στον Παναγιώτη Φρούντζο για την Ιστορία και τονίζει πως «Ιστορική αλήθεια είναι μόνο αυτή που προκύπτει από την τεκμηρίωση».

Οι κορυφαίες κινηματογραφικές αποδράσεις με αφορμή την διπλή ταυτόχρονη προβολή στις αίθουσες του παλιού «Πεταλούδα» και του σύγχρονου ομότιτλου ριμέικ του.

Το Παγκόσμιο Συνέδριο της ΙΒΒΥ, η ελίτ του παιδικού βιβλίου, πραγματοποιείται στην Ελλάδα. Στο ρεπορτάζ η Αφροδίτη Ερμίδη

Στη στήλη «Summer stories» ο αθλητικογράφος Αντώνης Φουντής θυμάται το καλοκαίρι του 1999 που ο θεός της μπάλας Ζιοβάνι έπιασε λιμάνι και φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα!

Το γνωστό στέκι της Πλατείας Θεάτρου «Οινοζυθεστιατόριο η Κληματαριά» κλείνει φέτος 90 χρόνια ζωής και ο ιδιοκτήτης αναφέρει στην Αφροδίτη Ερμίδη την ιστορία του.

Η Ιζόλα είναι παιδί της κρίσης, λέει η Τέτη Σώλου, δημιουργός της ατίθασης κόμικ κοκκινομάλλας με την κοφτερή γλώσσα, στη συνέντευξη της στην Εμυ Ντούρου και εξηγεί τους λόγους.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter