«Στο Φιλέ»: Απονέμονται τα πρώτα βραβεία του Επάθλου Novasports Volleyball 2016-2017

«Στο Φιλέ»: Απονέμονται τα πρώτα βραβεία του Επάθλου Novasports Volleyball 2016-2017

Δείτε την Πέμπτη 18/5 στις 19:30 την εκπομπή για την ανάδειξη της καλύτερης επίθεσης, της καλύτερης άμυνας και του καλύτερου μπλοκ

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Πέμπτη 18 Μαϊου στις 19:30, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στο Novasports1HD, την εκπομπή «Στο Φιλέ» με τον Παντελή Λώλη, που θα απονείμει τα βραβεία του Επάθλου Novasports στους πρωταγωνιστές της Volley League Πάμε Στοίχημα για τη σεζόν 2016-2017. Πρόκειται για τα τρία πρώτα βραβεία του Επάθλου Novasports Volleyball, που οδηγούν στην τελική απονομή του Επάθλου Novasports σε Volleyball & Water Polo.

Συγκεκριμένα, θα βραβευτεί ο παίκτης που έβγαλε την καλύτερη άμυνα, ο παίκτης με το καλύτερο μπλοκ και ο παίκτης με την καλύτερη επίθεση. Η επιλογή και η ανάδειξη των καλύτερων, έγινε από τους 12 προπονητές και τους 12 αρχηγούς των ομάδων που συμμετείχαν στο φετινό πρωτάθλημα της Volley League Πάμε Στοίχημα.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα μιλήσουν από το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ανδρών Κώστας Αρσενιάδης και ο αρχηγός της «γαλανόλευκης», Δημήτρης Τζούριτς για την προσπάθεια της Εθνικής ομάδας ενόψει του προκριματικού ομίλου του Παγκοσμίου πρωταθλήματος που θα γίνει 23-28 Μαΐου στην Ολλανδία.

Η εκπομπή θα μεταδοθεί και από την υπηρεσία NovaGO, καθώς και από το WebTV του Novasports.gr (www.Novasports.gr/WebTV, διαθέσιμο σε συνδρομητές Forthnet/Nova). 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter