Στο φως τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Στο φως τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Όλα τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα δοθούν στη δημοσιότητα όπως αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου στη σημερινή του συνεδρίαση. Παράλληλα, αποφασίστηκε πως τα εντός έδρας ντέρμπι που ακολουθούν με Ολυμπιακό και ΑΕΚ θα διεξαχθούν κανονικά στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και όχι στο ΟΑΚΑ.

Πριν από λίγες ημέρες οι οργανωμένοι της «Θύρας 13» με ανακοίνωση που εξέδωσαν ζήτησαν την ενημέρωση του κόσμου για τα οικονομικά στοιχεία του συλλόγου, από τότε που ανέλαβε ο Γιάννης Αλαφούζος.

Το αίτημα των οπαδών έγινε αποδεκτό κι εντός των προσεχών ημερών θα δοθούν με λεπτομέρειες όλες οι οικονομικές κινήσεις της ΠΑΕ. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού μεε τον τρόπο αυτό θα έχει την ευκαιρία να μάθει με αριθμούς τα χρήματα που εισπράχθηκαν και αυτά που δαπανήθηκαν, προκειμένου να υπάρξει μία σαφής εικόνα για το πώς οδηγήθηκε η ομάδα σε αυτό το αδιέξοδο.

Αξίζει να επισημανθεί ότι η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη ομόφωνα και πλέον αναμένεται να γίνει γνωστό πότε και με ποιο τρόπο θα γνωστοποιηθούν στο κοινό. Το πιθανότερο είναι πως αυτό θα γίνει μέσω κάποιας ανακοίνωσης στην οποία θα αναγράφονται τόσο τα έσοδα όσο και τα έξοδα της ΠΑΕ, όπως φυσικά και οι οφειλές της.

Επίσης αποφασίστηκε ότι τα δύο εντός έδρας ντέρμπι που ακολουθούν, με Ολυμπιακό και ΑΕΚ, θα δοθούν στην φυσική έδρα της ομάδας, το «Απόστολος Νικολαΐδης». Η σκέψη να διεξαχθούν στο Ολυμπιακό Στάδιο απορρίφθηκε και σε αυτό μέτρησε πάρα πολύ και η θέση του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Ο Έλληνας τεχνικός εκτιμά ότι η δυναμική της ομάδας όταν αγωνίζεται στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας είναι εντελώς διαφορετική από το να ρισκάρει και να παίξει στο ΟΑΚΑ, καθώς για να υπάρξει εισπρακτική επιτυχία στο Στάδιο θα πρέπει στα ματς αυτά να κοπούν περισσότερα από 50.000 εισιτήρια, κάτι που οι διοικούντες εκτίμησαν πως δεν θα γίνει.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter