Στο μικροσκόπιο των Αρχών και το περσινό ματς ΠΑΟΚ-Κέρκυρα 5-1

Στο μικροσκόπιο των Αρχών και το περσινό ματς ΠΑΟΚ-Κέρκυρα 5-1

Στο μικροσκόπιο της Οικονομικής Αστυνομίας βρίσκεται αυτές τις μέρες λίστα με χειραγωγημένους αγώνες της Σούπερ Λίγκας, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε σήμερα δημοσίευμα της “Live Sport”.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι πρώτο παιχνίδι που ερευνάται είναι το ματς ΠΑΟΚ – Κέρκυρα 5-1, που διεξήχθη την περσινή τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος (30/4/17) στη Τούμπα. Σύμφωνα με το έγγραφο που αποκάλυψε η εφημερίδα, την προσοχή των αρχών στο συγκεκριμένο ματς προκάλεσαν δύο πράγματα. Πρώτον ότι λίγο πρι την έναρξη του αγώνα, πολλοί παίκτες του Στοιχήματος ποντάρισαν ότι η Κέρκυρα θα χάνει με δυο γκολ στο ημίχρονο, όπως κι έγινε (ο ΠΑΟΚ κέρδιζε 3-1), ενώ επίσης πολλοί παίκτες, στοιχημάτισαν ότι στο πρώτο ημίχρονο θα μπουν τέσσερα γκολ, όπως επίσης συνέβη.

Να θυμίσουμε ότι ο ΠΑΟΚ είχε ανοίξει το σκορ στο 30′ με τον Κάτσε, ισοφάρισαν οι φιλοξενούμενοι στο επόμενο λεπτό με τον Παυλίδη και ο «δικέφαλος» σημείωσε στη συνέχεια δύο ακόμη γκολ μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου, με τους Κουλούρη στο 32′ και Μπίσεσβαρ με πέναλτι στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Στο β’ μέρος ο ΠΑΟΚ πέτυχε δυο ακόμη γκολ (62’ Ουάρντα, 83’ Πρίγιοβιτς)’.

Η Οικονομική Αστυνομία σύμφωνα πάντα με την «Live Sport», έχει ζητήσει από τον ΟΠΑΠ αλλά και τις στοιχηματικές εταιρείες να της στείλουν μέχρι μεθαύριο Παρασκευή, τα πλήρη στοιχεία όλων όσοι είχαν στοιχηματίσει σε αυτά τα δυο γεγονότα, προκειμένου να ψάξει ακόμη και αν και πόσοι παίκτες μπορεί να στοιχημάτισαν με διαφορετικά ονόματα, περισσότερες από μια-δύο φορές.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter