Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Στο νοσοκομείο από τη Βουλή η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου της Ένωσης Κεντρώων

Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο η βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, η οποία έχασε τις αισθήσεις της κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, της οποίας είναι μέλος.

Μόλις έγινε αντιληπτό το γεγονός, o πρόεδρος της επιτροπής, Δημήτρης Σεβαστάκης ζήτησε τη συνδρομή γιατρού και διεκόπη η συνεδρίαση. Η επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων συζητά με τη διαδικασία του επείγοντος, νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας για το κρατικό πιστοποιητικό γλωσσομάθειας. Η βουλευτής έχασε τις αισθήσεις της αφότου είχε τοποθετηθεί, κατά την ψήφιση επί της αρχής του νομοσχεδίου, δηλώνοντας επιφυλάξεις. Τις πρώτες βοήθειες, με την ιδιότητα της γιατρού, έσπευσε να προσφέρει στη βουλευτή η συνάδελφός της από το ΣΥΡΙΖΑ, Μερόπη Τζούφη.

Σχόλια

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.