Στο πλευρό των ασυνόδευτων προσφυγόπουλων ο δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας

Στο πλευρό των ασυνόδευτων προσφυγόπουλων  ο δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας

Σχέδιο για τη δημιουργία δομής φιλοξενίας ασυνόδευτων προσφυγόπουλων επεξεργάζεται ο δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος.

 «Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που στόχο έχει να συμβάλει στην προστασία μιας τόσο ευάλωτης κοινωνικής ομάδας και να δώσει ένα μήνυμα αλληλεγγύης απέναντι σε όλους αυτούς που βίαια εκδιώχθηκαν από τις πατρίδες τους» δήλωσε ο κ. Βασιλόπουλος.

Παράλληλα, ο δήμος στις φετινές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις αποφάσισε να δώσει τη δυνατότητα συμμετοχής σε μικρά προσφυγόπουλα. «Οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του δήμου μας, σκοπό έχουν να παρέχουν δωρεάν σε όλα τα παιδιά και τις οικογένειές τους στιγμές χαράς και ξενοιασιάς που τόσο λείπουν από τη δοκιμαζόμενη ελληνική κοινωνία», αναφέρει και προσθέτει πως στο πλαίσιο αυτό «αποφασίσαμε να χαρίσουμε και εμείς ένα χαμόγελο στα προσφυγόπουλα».

Έτσι, σε συνεννόηση με αλληλέγγυους και πρόσφυγες του City Plaza ο δήμος θα υποδεχθεί προσφυγόπουλα αύριο στις 12 το μεσημέρι στο Πάρκο Γ. Αποστολάκη στη Νέα Χαλκηδόνα, σε μια γιορτή με πολλές εκπλήξεις.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter