Στο Πρώτο Θέμα ανακάλυψαν την απολυμένη υποψήφια της ΝΔ

Στο Πρώτο Θέμα ανακάλυψαν την απολυμένη υποψήφια της ΝΔ

Το πως αντιλαμβάνονται στο Πρώτο Θέμα του Θέμου Αναστασιάδη τη δημοσιογραφία είναι γνωστό. Ωστόσο στην προσπάθειά τους να χτυπήσουν την παρούσα Κυβέρνηση δεν σταματούν να εκπλήσσουν.

Αυτήν τη φορά βρήκαν την παράγραφο 3 του άρθρου 19 του Σχεδίου Νόμου για τη Σύσταση του Οργανισμού του Εθνικού Κτηματολογίου, όπου μεταξύ άλλων καλείται το σύνολο των 63 δικηγόρων της εταιρείας που υπηρετούν πανελλαδικά να αποφασίσουν εντός προθεσμίας ενός μηνός από την δημοσίευση του νόμου, αν θα παραμείνουν στον νέο Οργανισμό του Εθνικού Κτηματολογίου ως νεοπροσλαμβανόμενοι υπάλληλοι πανεπιστημιακής εκπαίδευσης ή θα πάρουν την προβλεπόμενη αποζημίωση και θα αποχωρήσουν συνεχίζοντας τη δικηγορία.

Φιλοξένησαν λοιπόν στο ραδιόφωνό τους τη δικηγόρο του Κτηματολογίου, Ζωή Ρούσσου (κρατήστε το όνομα έχει ενδιαφέρον) η οποία, μεταξύ άλλων πολλών, αποκάλυψε ότι στη συνάντηση που είχαν οι δικηγόροι με τον αρμόδιο υπουργό Γιώργο Σταθάκη ο τελευταίος «χαλαρός», με «απάθεια» και «ρέκλα», όπως γράφει χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος, τους είπε «Δεν πειράζει βρε παιδιά, θα φύγετε!».

«Η απάντησή του ήταν αισχρή, “δεν πειράζει, ας το δοκιμάσουμε”. Ο κ. Σταθάκης δέχτηκε τους δικηγόρους, εκπρόσωπο του συλλόγου των απολυομένων δικηγόρων, τον πρόεδρο του δικηγορικού συλλόγου της Αθήνας, ξαπλωμένος ρέκλα πάνω στην καρέκλα και να λέει “δεν πειράζει βρε παιδιά, τι να κάνουμε τώρα”. Μειδιούσε, γελούσε και έλεγε, “δεν πειράζει, έτσι θα γίνει. Τι να κάνουμε τώρα, θα φύγετε!”» υποστήριξε η αδικημένη δικηγόρος Πειραιά στο Πρώτο Θέμα.

Μόνο που η κυρία Ζωή Ρούσσου, πέρα από το ότι θέλει και να δικηγορεί ελεύθερα και να αμείβεται από το Δημόσιο σε μια εποχή που η ανεργία στον κλάδο της σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, ήταν και υποψήφια στην Α΄ Πειραιά με τη ΝΔ και φωτογραφιζόταν με τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Δύσκολοι καιροί για πριγκίπισσες με τέτοιους υπουργούς αλλά το Πρώτο Θέμα δεν κολλάει σ’ αυτά.   

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter