Στο «σφυρί» 923 φορτηγά, εκσκαφείς και ΙΧ ζάπλουτου επιχειρηματία για να ξεχρεώσει (Video)

Στο «σφυρί» 923 φορτηγά, εκσκαφείς και ΙΧ ζάπλουτου επιχειρηματία για να ξεχρεώσει (Video)

Στο… κόκκινο δε βρίσκονται μόνο τα χρέη πολλών Ελλήνων, αλλά ακόμα και ονομαστών δισεκατομμυριούχων της Σαουδικής Αραβίας! Εύλογα λοιπόν, οι αρχές της Σαουδικής Αραβίας αποφάσισαν να βγάλουν στο σφυρί τα ακίνητα και τα οχήματα του γνωστού δισεκατομμυριούχου Maan al-Sanea, ώστε να πληρωθεί το χρέος του.

Ο δισεκατομμυριούχος συνελήφθη από τις αρχές της Σαουδικής Αραβίας για απλήρωτους φόρους, στα τέλη του περασμένου έτους, για χρέος που χρονολογείται από το 2009 από την εταιρεία του, την Saad Group. Σύμφωνα με ορισμένους, το χρέος του al-Senea υπολογίζεται μεταξύ 10,6 και 15,9 δισεκατομμύρια δολάρια.

Μπορεί να έχει καταταχθεί ως ένας από τους 100 πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, αλλά τώρα οι τοπικές αρχές έχουν ορίσει την Etqaan Alliance για να πουλήσει τα περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας του.

Πρόκειται για 20 οικόπεδα ιδιοκτησίας του Al-Sanea, συμπεριλαμβανομένου ενός οικοπέδου 484.407 τετραγωνικών μέτρων το οποίο στεγάζει κτίρια και μια μονάδα επεξεργασίας λυμάτων. Το ακίνητο μόνο του λέγεται ότι αξίζει περίπου 1,17 δισεκατομμύρια δολάρια. Αυτός που είναι ακόμη πιο συγκλονιστικός είναι ο στόλος οχημάτων που ανήκουν στον όμιλο Saad. Συνολικά, υπάρχουν 923 οχήματα που ανήκουν στην κυριότητά του, συμπεριλαμβανομένων φορτηγών, λεωφορείων και αυτοκινήτων, όπως 26 Rolls-Royce.

Όλα τα έσοδα από τη δημοπρασία θα δοθούν στους πιστωτές της εταιρείας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter