Στο ΣΚΑΙ βρήκαν και… ύμνο κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών… (Video)

Στο ΣΚΑΙ βρήκαν και… ύμνο κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών… (Video)

Όλα μπορείς να τα περιμένεις πλέον και την… «επανάσταση» (από την ανάποδη) και από τον ΣΚΑΙ.

Φαίνεται πως τόση προπαγάνδα δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και τώρα πήραν τις κιθάρες και τα άσματα.

Έτσι λοιπόν στον «αγώνα» κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, ο νεοφιλελεύθερος σταθμός του Φαλήρου, που θα στήριζε τη σύνθετη ονομασία (αν στην κυβέρνηση ήταν η ΝΔ)  βάζει ακόμα ένα «προεκλογικό» χεράκι κατά της κυβέρνησης για να σώσει τη…  Μακεδονία!

Μπορεί ως τώρα να την έχουν αναγνωρίζει κάπου 140 χώρες σε όλο τον κόσμο, οι περισσότερες με το συνταγματικό της όνομα χωρίς να έχει κάνει ο σταθμός τίποτα, αλλά ποτέ δεν είναι αργά για έναν λόγο κατά της αριστερής κυβέρνησης!

Αυτή την φορά στην μεσημεριανή εκπομπή του σταθμού, ONline, σε ζωντανή σύνδεση παρουσίασαν ένα … λαϊκό «τραγούδι» με προπαγανδιστικούς στίχους κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών

Οι δημοσιογράφοι ενθουσιάστηκαν με τη μελωδία και τα λόγια του τραγουδιού λέγοντας πόσο «καταπληκτικό» ήταν, αναφέροντας μάλιστα πως αποτυπώνει το αίσθημα της κοινής γνώμης απέναντι στην συμφωνία.

(Ως γνωστόν, πάντα ο ΣΚΑΙ γνωρίζει την Κοινή Γνώμη)

Αξίζει να σημειωθεί πως μεταξύ άλλων στο τραγούδι ακούγονται οι χυδαίες εκφράσεις «λαμόγια πουλημένα» προς του πολιτικούς που συνυπέγραψαν την διμερή συνθήκη ενώ χαρακτηριστικά αναφέρει πως «η οργή του λαού θα τους σκεπάσει».

https://www.youtube.com/watch?v=LmJFCLSwXc0

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter