Στον ανακριτή ο 64χρονος οδηγός της νταλίκας – Βαριές κατηγορίες (Photos)

Στον ανακριτή ο 64χρονος οδηγός της νταλίκας – Βαριές κατηγορίες (Photos)

Τις πόρτες του ανακριτή πέρασε το πρωί της Πέμπτης, ο 64χρονος οδηγός της νταλίκας που σκόρπισε τον θάνατο χθες τα ξημερώματα στον Κηφισό, με την τρελή πορεία του φορτηγού να έχει ως αποτέλεσμα δυο νεκρούς και μια σοβαρά τραυματία.

Σύμφωνα με τον συνήγορο του κατηγορουμένου, ο 64χρονος ισχυρίζεται ότι το βαρύ όχημα, εμφάνισε ξαφνικά μηχανικό πρόβλημα που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και να περάσει στο αντίθετο ρεύμα.

Πάντως, σύμφωνα με τα αποτελέσματα του αλκοτέστ που έγιναν από την Τροχαία αμέσως μετά το δυστύχημα, ο 64χρονος εντοπίστηκε με μεγάλη ποσότητα αλκοόλ στο αίμα του, ενώ προκύπτει ότι το είχε ξανακάνει στο παρελθόν.

Παράλληλα, κάτω από το μικροσκόπιο των εμπειρογνωμόνων βρίσκεται το μοιραίο όχημα, καθώς εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα που οδήγησαν στην τραγωδία.

Βαριές κατηγορίες 

Στον 64χρονο οδηγό της νταλίκας ασκήθηκε σήμερα ποινική δίωξη για το κακούργημα της διατάραξης ασφαλείας συγκοινωνιών από την οποία προήλθε θάνατος καθώς και για αδικήματα πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Όπως προκύπτει από τη σχηματισθείσα δικογραφία το όχημα διεθετε ασφαλιστήριο, πινακίδες και άδεια κυκλοφορίας άλλου οχήματος ενώ ο δράστης υπό την επήρεια αλκοόλ είχε συλληφθεί κι άλλη φορά στο παρελθόν , οδηγώντας μάλιστα και εκείνη τη φορά επαγγελματικό όχημα.

Συγκεκριμένα τα αδικήματα που κατηγορείται είναι:

-Διατάραξης ασφαλείας συγκοινωνιών από την οποία πραξη προήλθε θάνατος

-Άνθρωποκτονία από αμέλεια κατα συρροή

-Σωματική βλάβη από αμέλεια

-Παράνομη χρήση γνήσιου πιστοποιητικού

-Οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ εντος δυο ετών από προηγούμενη παράβαση.

Ο 64χρονος οδηγήθηκε στον ανακριτή.




Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter