Στον ανακριτή οι συλληφθέντες για τη δολοφονία του 22χρονου τουρίστα στον Λαγανά

Στον ανακριτή οι συλληφθέντες για τη δολοφονία του 22χρονου τουρίστα στον Λαγανά

Στον ανακριτή οδηγούνται σήμερα οι συλληφθέντες για την άγρια δολοφονία του 22χρονου Αμερικανού τουρίστα Bakari Henderson στον Λαγανά Ζακύνθου.

Ακόμα ένα άτομο που μετείχε στον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του Bakari Henderson τα ξημερώματα της Παρασκευής, συνέλαβαν σήμερα οι αστυνομικές αρχές Ζακύνθου, ανεβάζοντας τον αριθμό των συλληφθέντων στους εννέα (ένας Έλληνας και οκτώ Σέρβοι).

Ο συλληφθέντας είναι και αυτός Σερβικής καταγωγής και νεαρής ηλικίας, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι η Ασφάλεια Ζακύνθου, έφτασε στα ίχνη του αξιοποιώντας τα υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που έχουν καταγράψει το θάνατο του Αμερικάνου τουρίστα.

Αυτή τη στιγμή στον ανακριτή Ζακύνθου, βρίσκονται δύο Σέρβοι κατηγορούμενοι, για το θάνατο του Αμερικάνου τουρίστα, αντιμετωπίζοντας τις κατηγορίες ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Το πόρισμα:

Σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστού Αγγελικής Τσιόλα, σε 30 δευτερόλεπτα οι δράστες κατάφεραν τόσο σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, που προκάλεσαν σχεδόν άμεσα το θάνατο του άτυχου 22χρονου. Όπως διαπίστωσε η ιατροδικαστής, ο θάνατος προήλθε από αλλεπάλληλα χτυπήματα στο κεφάλι, τα οποία προκάλεσαν εγκεφαλική αιμορραγία. Επιπλέον διαπιστώθηκαν κακώσεις σε όλο του το σώμα, όχι, όμως, και τραύματα άμυνας.

Εναντίον των οκτώ συλληφθέντων ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ενώ ο δικηγόρος του Έλληνα μπάρμαν υποστηρίζει ότι ο πελάτης του δεν θα μπορούσε να του καταφέρει θανατηφόρα χτυπήματα, διότι έχει σπασμένο χέρι.

Και ο αδελφός του είχε δολοφονηθεί έξω από μπαρ

Πολύ σκληρό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στην οικογένεια του 22χρονου Αμερικανού, Bakari Henderson, που δολοφονήθηκε την περασμένη Παρασκευή έξω από μπαρ στον Λαγανά.

Όπως αποκαλύφθηκε, και ο αδελφός του άτυχου νεαρού είχε δολοφονηθεί σε ανάλογη συμπλοκή, έξω από μπαρ του Τέξας, με πολλαπλές μαχαιριές.

Περισσότερα ΕΔΩ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter