ΣτουρνΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ: Καμιά δίωξη στους τραπεζίτες χωρίς την έγκριση της ΤτΕ, στο Documento που κυκλοφορεί εκτάκτως το Σάββατο

ΣτουρνΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ: Καμιά δίωξη στους τραπεζίτες χωρίς την έγκριση της ΤτΕ, στο Documento που κυκλοφορεί εκτάκτως το Σάββατο

Αποκάλυψη: Κρυφή τροπολογία – σοκ που προωθεί το τραπεζικό καταστημένο, καταργεί τους εισαγγελείς και αναγορεύει σε Αρχιεισαγγελέα τον Γιάννη Στουρνάρα. Προβλέπει ότι καμιά δίωξη δεν θα ασκείται κατά τραπεζιτών χωρίς την έγκριση της Τράπεζας της Ελλάδας.

Προκλητική αναφορά Μιχάλη Σάλλα κατά εισαγγελέων και Documento. Καταγγέλλει τους δικαστικούς λειτουργούς που του άσκησαν διώξεις και την εφημερίδα μας που τις δημοσίευσε.

ΝΔ: Σφαγή στη Νέα Δημοκρατία ενόψει της εξεταστικής για την Υγεία. O «διμέτωπος» του Κυριάκου και οι… φακές του Αδωνη. Οι πραιτοριανοί της γαλάζιας ακροδεξιάς ζητούν από τον Μητσοτάκη την κεφαλή του Καραμανλή επί πίνακι, ενώ η Ντόρα συνιστά στον αδερφό της να μαζέψει τους κουφιοκεφαλάκηδες.

Και νέα στοιχεία για το μεγάλο φαγοπότι μέσω ΚΕΕΛΠΝΟ όπου εμπλέκονται στενοί συνεργάτες του υπό επιτήρηση αντιπροέδρου Γεωργιάδη.

Η άγνωστη περιουσία του ΔΟΛ που βγαίνει στο σφυρί.Το «Documento» αποκαλύπτει τα κρυφά ασημικά της ξεπεσμένης αυτοκρατορίας με τα οποία εισέπραττε από διαφήμιση και θαλασσοδάνεια.

Ανδρέας Παπανδρέου: Στα αζήτητα ιστορικά αρχεία από την ίδρυση του ΠΑΚ. Αραχνιάζουν σε υπόγειο της Στοκχόλμης, καθώς αδιαφορούν ΠΑΣΟΚ και οικογένεια Παπανδρέου.

Βενεζουέλα: Βία και μισές αλήθειες με φόντο το πετρέλαιο και τον Μαδούρο

Γαλλία: Η οικονομική ελίτ βγάζει πρόεδρο. Συνέντευξη με τον Ντομινίκ Ρεϊνιέ, καθηγητή Πολιτικών Επιστημών στο φημισμένο Πανεπιστήμιο του Παρισιού, Sciences Po.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter