Στους 19 οι νεκροί από τις πλημμύρες

Στους 19 οι νεκροί από τις πλημμύρες

Ένας άνδρας , εντοπίστηκε στη Μάνδρα Αττικής το πρωί του Σαββάτου, μέσα σε επιχείρηση που είχε χτυπηθεί από τις πλημμύρες, ενώ οι σοροί δύο ανδρών εκβράστηκαν στη θαλάσσια περιοχή της Ελευσίνας.

Σημειώνεται ότι μετά από την ταυτοποίηση της σορού θα διαπιστωθεί αν ο νεκρός που εντοπίστηκε στη Μάνδρα είναι ένας από τους έξι αγνοούμενους.

«Κάνουμε ενέργειες για την ανάσυρση. Είναι πολύ δύσκολο γιατί υπάρχει και διαρροή υγραερίου κοντά στο σημείο. Βρέθηκε μέσα σε επιχείρηση, κοντά σε μηχανήματα», δήλωσε στην ΕΡΤ ο υποστράτηγος της πυροσβεστικής Κ. Γιόβας.

Λίγο αργότερα, το Λιμενικό Σώμα εντόπισε στον κόλπο της Ελευσίνας τις σορούς άλλων δύο ατόμων που είχαν χαθεί κατά τη διάρκεια των καταστροφικών πλημμυρών στη δυτική Αττική.

Πρόκειται για τις σορούς δύο ανδρών, ηλικίας περίπου 50 – 55 ετών, αγνώστων λοιπών στοιχείων. Με βάση και την εξέλιξη αυτή, ο συνολικός αριθμός των θυμάτων ανέρχεται πλέον σε 19.

Όπως ανέφερε η ίδια πηγή, οι σοροί των δύο ανδρών περισυνελέγησαν από στελέχη του Λιμενικού Σώματος και στη συνέχεια διακομίστηκαν στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter