Στρίβειν δια του… γάμου (video)

Στρίβειν δια του… γάμου (video)

Ένα …μοναδικό τρόπο βρήκαν δύο φίλοι στην Ιρλανδία για να αποφύγουν την πληρωμή φόρου κληρονομιάς για ένα σπίτι: Παντρεύτηκαν, (μεταξύ τους).

Οι δύο ετεροφυλόφιλοι άνδρες, ο 85χρονος Ματ Μέρφι και ο 58χρονος Μάικλ Ο’Σάλιβαν αποφάσισαν λοιπόν να παντρευτούν, όταν διαπίστωσαν ότι θα έπρεπε να καταβληθεί φόρος ύψους 50.000 ευρώ για ένα σπίτι, το οποίο ο ηλικιωμένος σκόπευε να αφήσει στον νεότερό του άνδρα, ο οποίος τον φροντίζει.

“Γνωρίζω τον Μάτι 30 χρόνια. Δέσαμε περισσότερο ως φίλοι μετά την διάλυση της δεύτερης σχέσης μου”, δήλωσε ο Ο’Σάλιβαν, πατέρας τριών παιδιών στην εφημερίδα Irish Mirror.

Και πρόσθεσε: “Πήγαινα τον Ματ σε διάφορα πάρτι και όλα αυτά. Έγινε φίλος με όλους τους φίλους μου, τον αγάπησαν όλοι”.

Και οι δύο πέρασαν  δύσκολες στιγμές, με τον Ο’Σάλιβαν να μένει άστεγος και τον Μέρφι να υποφέρει προβλήματα υγείας.

“Έμεινα μαζί του για λίγο και κάποια στιγμή ο Ματ μου είπε ‘Γιατί δεν έρχεσαι να μείνεις εδώ;”, επεσήμανε ο Ο’Σάλιβαν. Ο Μέρφι δεν είχε τη δυνατότητα να πληρώσει τον Ο’Σάλιβαν που τον πρόσεχε. “Τελικά ο Ματ είπε ότι ο μόνος τρόπος που θα μπορούσε να με ξεπληρώσει ήταν να μου αφήσει το σπίτι. Είπε ότι θα μου δώσει το σπίτι, ώστε να έχω κάπου να μείνω όταν πεθάνει”.

Ωστόσο, ο Ο’Σάλιβαν ήξερε ότι ο φόρος που θα χρειαζόταν να πληρώσει θα ήταν μεγάλος και θα έπρεπε να πουλήσει το σπίτι για να αντεπεξέλθει στην υποχρέωση αυτή. “Μιλώντας ο Ματ με έναν φίλο, αυτός του είπε για πλάκα να παντρευτούμε. Μια μέρα γύρισε και μου το είπε και του απάντησα ότι θα παντρευτώ”.

Ετσι ο γάμος έγινε την Παρασκευή και οι δύο φίλοι το γλέντησαν δεόντως.

_x000D_
_x000D_

 Πηγή: Irish Mirror

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter