Στρουθοκάμηλοι Ν.Δ. και Πρώτο Θέμα

Στρουθοκάμηλοι Ν.Δ. και Πρώτο Θέμα

Την Κυριακή η εφημερίδα Documento έκανε μία αποκάλυψη: μία αγνώστων στοιχείων offshore εταιρία χρηματοδότησε την ίδια περίπου περίοδο τόσο την εφημερίδα Πρώτο Θέμα όσο και μία εταιρία της κ. Μαρέβας Μητσοτάκη.

Το θέμα δεν διαψεύστηκε, επομένως ισχύει. Ειδάλλως θα είχαμε από το Σάββατο βράδυ κιόλας τις γνωστές πύρινες ανακοινώσεις της ΝΔ εναντίον του Κώστα Βαξεβάνη.

Από χθες λοιπόν Κυριακή, από προχθές πιο σωστά αν σκεφτούμε ότι οι κυριακάτικες εφημερίδες βγαίνουν από το Σάββατο βράδυ, μέχρι σήμερα ούτε η ΝΔ ούτε το Πρώτο Θέμα βρήκαν να πουν κάτι. Μία λέξη. Ποιος είναι αυτός ο κοινός χρηματοδότης που μοιράζει έτσι εύκολα εκατομμύρια…

Αλήθεια, από δημοσιογραφικής απόψεως αποτελεί ζήτημα αν μία εφημερίδα έχει κοινό χρηματοδότη με τη σύζυγο ενός πολιτικού αρχηγού που δεν αποκλείεται να γίνει και πρωθυπουργός; Μπορεί και να μην αποτελεί ζήτημα, δεν ξέρω.

Θα μπορούσαν πάντως οι δύο πλευρές να είχαν πει κάτι και να μην μοιάζουν σαν στρουθοκάμηλοι χώνοντας το κεφάλι στην άμμο… Αυτή η σιωπή δημιουργεί ερωτηματικά. Το καταλαβαίνετε, νομίζω; 

Πηγή: Δημήτρης Κανελλόπουλος από την Εφημερίδα των Συντακτών

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter