«Succession»: Η νέα συναρπαστική σειρά της ΗΒΟ έρχεται αποκλειστικά στη Nova και ταυτόχρονα με την Αμερική!

«Succession»: Η νέα συναρπαστική σειρά της ΗΒΟ έρχεται αποκλειστικά στη Nova και ταυτόχρονα με την Αμερική!

H νέα συναρπαστική σειρά της HBO, «Succession», με πρωταγωνιστή τον Brian Cox, κάνει πρεμιέρα ταυτόχρονα με την Αμερική – με ελληνικούς υπότιτλους – και αποκλειστικά στα κανάλια Novacinema την Κυριακή 3 Ιουνίου και κάθε Κυριακή, στις 4:00 μετά τα μεσάνυχτα, στο Novacinema4HD, ενώ η Prime Time προβολή της είναι τη Δευτέρα και κάθε Δευτέρα, στις 23:40

Ο Brian Cox υποδύεται τον Logan Roy, έναν σκληρό, ισχυρό και διεθνώς αναγνωρισμένο μεγαλοεπιχειρηματία στον χώρο των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Η σκληρότητα και η φιλοδοξία του έχει επηρεάσει άμεσα και τα πέντε παιδιά του, που προσπαθούν να αντιμετωπίσουν ο καθένας με τον τρόπο του, τον αυταρχικό πατέρα τους. Οι σχέσεις μεταξύ τους ταράσσονται περισσότερο όταν θα τεθεί το ζήτημα της απόσυρσης του Logan από τη δυναστεία.

https://www.youtube.com/watch?v=kymlPNNSSfc

Το «Succession» είναι μια δημιουργία του Jesse Armstrong («Fresh Meat», «Peep Show») με τους Adam McKay και Will Ferrell να βρίσκονται στη θέση του παραγωγού.

Πρωταγωνιστούν οι Brian Cox, Jeremy Strong, Kieran Culkin, Sarah Snook, Nicholas Braun, Matthew Macfadyen, Hiam Abbass και Alan Ruck.

Σε πρόσφατη συνέντευξη τους οι δημιουργοί της σειράς δήλωσαν ότι παρά το γεγονός ότι συζητήθηκαν πολλές ιστορίες διαδοχής διάσημων οικογενειών και ιδιαίτερα στον χώρο των media, όπως των Rupert Murdoch, William Randolph Hearst, Robert Maxwell, αλλά ακόμα και της Βασίλισσας Ελισάβετ, εκείνοι επέλεξαν να δημιουργήσουν μία ιστορία η οποία να μη μοιάζει σε κάποια συγκεκριμένη από τις προαναφερόμενες αλλά να επικεντρώνεται στο τι ακριβώς συμβαίνει όταν μία τέτοιου είδους δύναμη πλούτου και ισχύος μεταφέρεται στα υπόλοιπα μέλη μιας οικογένειας, στο πώς αυτά επηρεάζονται και στο πως εν τέλει η απληστία καταστρέφει τις ανθρώπινες σχέσεις.

Η σειρά έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1., ενώ μετά την προβολή της θα διατίθεται σε Nova On Demand και Nova GO, ώστε οι συνδρομητές να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter