Super League: «Μοιρασιά» για Κέρκυρα και Ατρόμητο (1-1)

Super League: «Μοιρασιά» για Κέρκυρα και Ατρόμητο (1-1)

Δύο γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο διαμόρφωσαν το 1-1 στην αναμέτρηση της Κέρκυρας με τον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της εξ αναβολής 1ης αγωνιστικής της Super League.

Οι «Φαίακες» προηγήθηκαν στο 5΄ με τον Κόντο και οι Περιστεριώτες ισοφάρισαν στο 9΄ με τον Λε Ταλέκ, με το σκορ να μην αλλάζει ως το τέλος της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι τελείωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Τουράμ στο 81΄.

Παρά το «βαρύ» αγωνιστικό χώρο, συνέπεια της ισχυρής βροχόπτωσης που προηγήθηκε, οι δύο ομάδες μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι. Μόλις στο 3ο λεπτό ο Ατρόμητος είχε μεγάλη ευκαιρία, με τον Κουτζαβασίλη να σταματάει σε τετ-α-τετ τον Λημνιό, αλλά ήταν οι γηπεδούχοι που άνοιξαν το σκορ στο 5΄ με πλασέ του Κόντου μέσα από την περιοχή. Η απάντηση των παικτών του Γιώργου Κορακάκη ήταν άμεση, καθώς στο 9΄ ο Λε Ταλέκ αξιοποίησε το ωραίο γύρισμα του Κιβρακίδη και από κοντά ισοφάρισε. Σταδιακά ο ρυθμός έπεσε, με τους «κυανόλευκους» να έχουν την υπεροχή αλλά να μην απειλούν ουσιαστικά, ενώ αντίθετα η Κέρκυρα είχε μία καλή ευκαιρία με σουτ του Σπίνουλα (37΄), που εξουδετέρωσε με διπλή προσπάθεια ο Γκορμπούνοφ.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε πολλές δυνατές μονομαχίες, αλλά ελάχιστες αξιόλογες φάσεις. Στο 55΄ ο Τουράμ βγήκε στην “πλάτη” της άμυνας, απέφυγε και τον Γκορμπούνοφ, αλλά έφυγε πολύ πλάγια και δεν μπόρεσε να τελειώσει τη φάση, ενώ στο 69΄ η κεφαλιά του Λε Ταλέκ έφυγε άουτ. Στο 81΄ αποβλήθηκε ο Τουράμ, ο οποίος σε έξαλλη κατάσταση χτύπησε δύο παίκτες του Ατρομήτου, και σαφώς το πλήγμα είναι μεγάλο για τους «Φαίακες», που θα χάσουν για τα επόμενα παιχνίδια τον πρώτο σκόρερ τους.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter