Survivor 2: Ποια κατηγορία υποψηφίων θα «κοπεί» ανηλεώς από το κάστινγκ

Survivor 2: Ποια κατηγορία υποψηφίων θα «κοπεί» ανηλεώς από το κάστινγκ

Όσο απομακρυνόμαστε από το Survivor 1 και την τεράστια επιτυχία που το συνόδευσε στην ελληνική τηλεοπτική πραγματικότητα, τόσο πληθαίνουν τα σενάρια για τις αλλαγές που θα υπάρξουν στο επόμενο… επεισόδιο, και το Survivor 2, αναμένεται να έχει μεγάλες αλλαγές.

Σύμφωνα με διάφορα ρεπορτάζ, τα κάστινγκ και οι συνεντεύξεις έχουν ξεκινήσει, ενώ οι αιτήσεις φέτος να έχουν ξεπεράσει ακόμα και αυτές της Τουρκίας, μιας χώρας με πολύ μεγαλύτερο πληθυσμό από την Ελλάδα.

Επιθυμία του Τούρκου καναλάρχη είναι οι παίκτες να είναι πιο δυνατοί και στις δύο ομάδες. Αδύναμοι παίκτες αυτή τη φορά δεν θα συμπεριληφθούν στο τελικό καστ. Η δύναμη θα είναι το βασικό κριτήριο που θα εξετάσουν και όσοι είναι αδύναμοι θα κοπούν… ανηλεώς από τους αρμόδιους.

Πρώτα θα ξεδιαλεχτούν οι δυνατοί παίκτες που θα διαθέτουν κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και στη συνέχεια θα επιλεγούν οι διάσημοι. Λέγεται ότι θα επιστρατευτεί ακόμα και η τεχνολογία ώστε το αισθητικό αποτέλεσμα να αναβαθμιστεί.

Παρουσιαστής θα είναι σύμφωνα με εκτιμήσεις, ο Σάκης Τανιμανίδης, αν και κάποιοι επιμένουν για συμμετοχή-έκπληξη του Γιώργου Αγγελόπουλου. Ίδωμεν…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter