Survivor: Οι μάσκες πέφτουν (Video)

Survivor: Οι μάσκες πέφτουν (Video)

Όσο περνάνε οι μέρες, τόσο χειροτερεύουν οι σχέσεις της Ειρήνης Παπαδοπούλου με την υπόλοιπη ομάδα των Διασήμων.

Στο αποψινό επεισόδιο μάλιστα, η τραγουδίστρια εγκαταλείπει την καλύβα. Την απουσία της εκμεταλλεύεται ο εκ των συμπαικτών της, Στέλιος Χανταμπάκης που την «τρολάρει» κανονικά, ενώ το κοινό – οι άλλοι παίκτες της ομάδας – το καταδιασκεδάζει, παρακολουθώντας το μοντέλο να προσβάλλει με το «σόου» του την Ειρήνη και γελώντας σε βάρος της. Θέαμα που θα προκαλέσει προβληματισμό για το ήθος των Διασήμων.

Να θυμίσουμε ότι ο Στέλιος Χανταμπάκης έχει δείξει από την αρχή του «ριαλιτοπαίχνιδου» πως μπορεί να γίνει αρκετά προκλητικός. Αρχικά, κορόιδευε τον Γιώργο Αγγελόπουλο, επειδή έκανε την προσευχή του πριν το φαγητό, κάτι που είχε εξοργίσει τον παίκτη από τη Σκιάθο. Πρόσφατα είχε προκαλέσει με άσχημο τρόπο τον Κωνσταντίνο Βασάλο στο αγώνισμα, ενώ έγιναν μαλλιά κουβάρια με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο.

Αυτή τη φορά «θύμα» του ήταν η Ειρήνη Παπαδοπούλου, η οποία περνάει δύσκολες στιγμές στην παραλία με την ομάδα ή την κλίκα, όπως την αποκαλούν κάποιοι. Πριν λίγες μέρες, η τραγουδίστρια είχε εκφράσει, μάλιστα, και την επιθυμία να ψηφιστεί, προκειμένου να πάει στους Μαχητές. Τώρα που έφυγε και ο Γιάννης Σπαλιάρας είναι τελείως μόνη της, ωστόσο, αυτό δεν φαίνεται να ευαισθητοποιεί τους υπόλοιπους, οι οποίοι πλέον δεν την υπολογίζουν και απροκάλυπτα την κοροϊδεύουν, χωρίς κανέναν ενδοιασμό.

Δείτε το τρέιλερ:

https://www.youtube.com/watch?v=9ORWEL3tMWw

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter