Σχέδιο εκτροπής με στοχοποίηση του Προέδρου της Δημοκρατίας

Σχέδιο εκτροπής με στοχοποίηση του Προέδρου της Δημοκρατίας

Σχέδιο εκτροπής –σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του documentonews.gr – βρίσκεται σε εξέλιξη με στόχο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και με «όχημα» τη θέση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έπρεπε να κινηθεί εξωσυνταγματικά και να αποτρέψει τη συμφωνία με την πΓΔΜ.

Σύμφωνα με πληροφορίες το σχέδιο αυτό έχει δημοσιοποιηθεί και σε δημοσιογράφους του ομίλου Μαρινάκη από τους οποίους ζητήθηκε να συνδράμουν για την υλοποίησή του.

Είναι χαρακτηριστικό πως από το πρωί υπάρχουν συνεχείς αναφορές των Μέσων Ενημέρωσης του συγκροτήματος Μαρινάκη περί παραίτησης του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Παράλληλα στο σχεδιασμό προβλέπεται και η «προώθηση» συνθημάτων κατά του προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, στα συλλαλητήρια που διοργανώνονται κατά της συμφωνίας με την πΓΔΜ με στόχο πάντα να υποχρεωθεί σε παραίτηση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στο ίδιο «κλίμα» και σχέδιο εντάσσεται και η κίνηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Κώστα Μπαρμπαρούση, καθώς εκτιμούν πως «δεν ήταν τυχαία» αλλά ενταγμένη σε ένα «κλίμα εκτροπής».

«Αιχμή του δόρατος» του σχεδίου αυτού είναι και η αναμενόμενη για το Σάββατο παρέμβαση στη Βουλή του Αντώνη Σαμαρά, που όπως και πολύ πρόσφατα, θα επιτεθεί κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται να ζητήσει ακόμα και την παραίτηση του ΠτΔ.

Το σχέδιο εκτροπής για το οποίο έχουν ενημερωθεί πολιτικοί και πολιτειακοί παράγοντες δεν είναι βέβαια η ίδια η συμφωνία για την πΓΔΜ αλλά η κρίση μέσω της παραίτησης του Προέδρου της Δημοκρατίας και η διενέργεια εκλογών.

Μια τέτοια εξέλιξη, όπως εκτιμούν άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, θα ήταν εξαιρετικά βολική για να ξεπεράσουν στελέχη της Ν.Δ., όπως ο Αντώνης Σαμαράς, προσωπικά αδιέξοδα. Εξέλιξη εξαιρετικά βολική και με δεδομένες τις δικαστικές περιπέτειες και την εμπλοκή του στην υπόθεση Novartis.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter