Συγκέντρωση αστυνομικών στο Α.Τ. Ομόνοιας (Photos)

Συγκέντρωση αστυνομικών στο Α.Τ. Ομόνοιας (Photos)

Συγκέντρωση πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο  Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας. 

Στο Α.Τ. Ομόνοιας έδωσαν το παρών η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, η βουλευτής Έφη Χριστοφιλοπούλου από το Κίνημα Αλλαγής και ο πρόεδρος της Δύναμης Ελληνισμού, Δημήτρης Καμμένος.

Διαβάστε επίσης: Οι αστυνομικοί που τραυματίστηκαν στην χθεσινή επίθεση στην Ομόνοια – «Ήθελαν νεκρό», λέει ο Γ.Γ. Ειδικών Φρουρών (Photos)


Τη διαμαρτυρία κάλεσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, μετά τη χθεσινή επίθεση που δέχτηκε το τμήμα και είχε ως αποτέλεσμα τέσσερις αστυνομικοί να οδηγηθούν στο νοσοκομείο ενώ προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές σε 5 Ι.Χ αυτοκίνητα και 3 υπηρεσιακά οχήματα που ήταν σταθμευμένα στην οδό Βερανζέρου.

Διαβάστε επίσης: Επίθεση με μολότοφ στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας – Τέσσερις αστυνομικοί τραυματίες

«Ήθελαν νεκρό αστυνομικό», δήλωσε ο γραμματέας των Ειδικών Φρουρών και παράλληλα έκανε λόγο για «αδίστακτους δολοφόνους» . 

Όλγα Γεροβασίλη: Προέχει η ανθρώπινη ζωή

«Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να αντιμετωπίσουμε όλες αυτές τις δυσκολίες. Τα μέτρα που θα λάβουμε θα γίνουν ορατά. Το αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας βρίσκεται σε μία ευαίσθητη περιοχή με πολλά προβλήματα. Αυτό που προέχει είναι η ανθρώπινη ζωή» δήλωσε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη αποχωρώντας από το ΑΤ Ομόνοιας, το οποίο δέχθηκε χθες επίθεση από αντιεξουσιαστές.

Όταν ρωτήθηκε η κ. Γεροβασίλη για την κατάργηση της Ομάδας ΔΕΛΤΑ είπε ότι δεν φτάνει η κατάργηση ή μη, συγκεκριμένων ομάδων αλλά μεταξύ άλλων, πρέπει να υπάρχει ο ανάλογος τρόπος δράσης και κατάλληλος συντονισμός.

Όπως είπε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σύσκεψη στο υπουργείο με τους αρμόδιους παράγοντες και υπήρξε συνεργασία στο αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Εκφράζουμε την έμπρακτη συμπαράστασή μας στους άνδρες και γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας

«Εκφράζουμε την έμπρακτη συμπαρατάστασή μας στους άνδρες και γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας, που στοχοποιούνται καθημερινά από οργανωμένες συμμορίες. Δεν υπάρχει ευημερία χωρίς ασφάλεια. Υποσχόμαστε ότι όλα αυτά τα φαινόμενα θα παταχθούν την επόμενη κιόλας ημέρα που θα μας εμπιστευτεί ο ελληνικός λαός. Έπρεπε να γίνει αυτή η επίθεση για να ευαισθητοποιηθεί η πολιτική ηγεσία της ΕΛΑΣ και να έρθει επιτέλους στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας. Περιμένουν να καούν κάποιοι αστυνομικοί για να ευαισθητοποιηθούν και να έρθουν εδώ».





Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter