Συγκινεί ο νικητής της Eurovision: Παραδίδω το σώμα μου στην επιστήμη (Video)

Συγκινεί ο νικητής της Eurovision: Παραδίδω το σώμα μου στην επιστήμη (Video)

Ιδιαίτερα δύσκολες στιγμές περνάει ο Πορτογάλος νικητής της φετινής Eurovision, Salvador Sobral λόγω του σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.

Ο Πορτογάλος ερμηνευτής ακύρωσε όλες τις συναυλίες του και πολλά δημοσιεύματα στην Πορτογαλία, κάνουν λόγο για επιδείνωση της υγείας του σε τέτοιο βαθμό που θέτουν σε κίνδυνο την ίδια του τη ζωή.

Ο ίδιος με ένα συγκινητικό μήνυμα στο Facebook αποκαλύπτει πως πρέπει να αφήσει τη μουσική και να αφεθεί στα χέρια της επιστήμης.

«Δεν είναι μυστικό ότι η υγεία μου είναι εύθραυστη. Έχω ένα πρόβλημα υγείας και πρέπει να δώσω το σώμα μου στην επιστήμη…. Δυστυχώς δεν ξέρω πόσο καιρό μπορεί να διαρκέσει, αυτά τα πράγματα είναι αδύνατον να προσδιοριστούν… Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την όλη υποστήριξη μέχρι τώρα», αναφέρει χαρακτηριστικά στο video τους αποκαλύπτοντας πως αναμένεται να κάνει μια τελευταία συναυλία στις 8 Σεπτεμβρίου στους “Jardins do Casino Estoril” με δωρεάν είσοδο για όσους θέλουν να βρεθούν κοντά του.

Ταυτόχρονα ευχαρίστησε όλον τον κόσμο για τα μηνύματα αγάπης που δέχτηκε και ζήτησε στον Τύπο να σεβαστεί την ιδιωτική του ζωή και τις δύσκολες ώρες που περνά και να είναι διακριτικοί μαζί του.

«Σίγουρα το πρόβλημα θα επιλυθεί, αλλά δεν ξέρω πότε. Θα επιστρέψω σύντομα, είναι ένα προσωρινό αντίο. Θα ήθελα να σεβαστείτε την ιδιωτική μου ζωή. Όλα θα πάνε καλά, κανείς δεν πρέπει να ανησυχεί»,ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter