Συγκλονίζει η μαρτυρία της 20χρονης που γλίτωσε από τα πυρά του 38χρονου στην Πέλλα – «Δεν είχα καθόλου σχέσεις μαζί του» (Video)

Συγκλονίζει η μαρτυρία της 20χρονης που γλίτωσε από τα πυρά του 38χρονου στην Πέλλα – «Δεν είχα καθόλου σχέσεις μαζί του» (Video)

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία της 20χρονης από την Κρύα Βρύση Πέλλας, η οποία γλίτωσε από τα πυρά του 38χρονου, που είχε εμμονή μαζί της

Από τα σκάγια του δράστη δεν γλίτωσαν η γιαγιά της οικογένειας που έχασε τη ζωή της, ο παππούς και η 22χρονη αδελφή της κοπέλας οι οποίοι νοσηλεύονται. 

«Ήρθε υποτίθεται για να μου δείξει τις φλέβες του που ήταν κομμένες και επειδή είχε μαχαίρι μαζί του, του «πάτησε» δυο – τρεις «μπάτσες» ο μπαμπάς μου. Έφυγε και μετά ξαναήρθε με το όπλο και άρχισε να πυροβολεί. Η γιαγιά μου μπήκε μαζί μου στην αποθηκούλα, γιατί προλάβαμε πέσαμε κάτω, την έριξα κάτω τη γιαγιά μου. Είχε πυροβολήσει ήδη την αδελφή μου.

Σταμάτησε να πυροβολεί και μετά σηκώθηκε η γιαγιά μου για να βγει έξω και την πυροβόλησε. Δεν είχα καθόλου σχέσεις μαζί του. την καφετέρια που δούλευα ερχόταν και με ενοχλούσε. Τις πιο πολλές φορές δεν απαντούσα στα μηνύματα του. Μετά συνέχιζε μου έστελνε άλλα απειλητικά (μηνύματα). «Θα έρθω με το όπλο θα σε σκοτώσω και εσένα και την οικογένεια σου» με απειλούσε» δήλωσε η 20χρονη φοιτήτρια μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Alpha.

Την Πέμπτη τελέστηκε η κηδεία της γιαγιάς της, ενώ ο πατέρας της και οι δύο φίλοι του οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη στον δράστη και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν σήμερα Παρασκευή .

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter