Σύγκρουση ΙΧ με τρένο στην Τιθορέα: «Στείλτε ασθενοφόρα έγινε μακελειό», είπε όταν κάλεσε την αστυνομία αυτόπτης μάρτυρας (Video – Photos)

Σύγκρουση ΙΧ με τρένο στην Τιθορέα: «Στείλτε ασθενοφόρα έγινε μακελειό», είπε όταν κάλεσε την αστυνομία αυτόπτης μάρτυρας (Video – Photos)

Η είδηση του θανάτου της 47χρόνης καθηγήτριας που έχασε τη ζωή της όταν το αυτοκίνητο που επέβαινε ως συνοδηγός παρασύρθηκε από τρένο στην φυλασσόμενη διάβαση του Μοδιού, λίγο πριν την Κάτω Τιθορέα έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία. 

Η 47χρονη ήταν μητέρα δύο παιδιών, και ο σύζυγός της, είχε πεθάνει δυο χρόνια πριν.

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν τέσσερις καθηγητές του Γυμνασίου – Λυκείου της Κάτω Τιθορέας με προορισμό το σχολείο. 

Για άγνωστο λόγο ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν σταμάτησε στις μπάρες οι οποίες δούλευαν κανονικά.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που έχει καταθέσει στην αστυνομία προσπέρασε τα δύο οχήματα που βρίσκονταν μπροστά της πριν τη γραμμή και περίμεναν να περάσει το τρένο. Ανέβηκε στην σιδηροδρομική γραμμή και προσπάθησε να περάσει όμως δεν πρόλαβε.

Το τρένο έπεσε με δύναμη πάνω στο αυτοκίνητο και το παρέσυρε για περίπου 1 χλμ.

_x000D_

Ο αυτόπτης μάρτυρας επικοινώνησε αμέσως με την αστυνομία, λέγοντας χαρακτηριστικά «στείλτε ασθενοφόρα έγινε μακελειό».

Το Ι.Χ. μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών. Δυστυχώς η συνοδηγός που βρισκόταν στο σημείο που δέχθηκε το χτύπημα το αυτοκίνητο τραυματίστηκε θανάσιμα.

Επίσης τραυματίστηκε η οδηγός ενώ πολύ ελαφρά τραυματίστηκαν οι δύο άνδρες.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομία πυροσβεστική και ΕΚΑΒ. Οι πυροσβέστες του Π.Κ. Αμφίκλειας κατάφεραν να απεγκλωβίσουν την οδηγό και την νεκρή συνοδηγό ενώ οι δύο άνδρες είχαν προλάβει να βγουν.


Πηγή: tvstar.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter