Συλλήψεις, επεισόδια και καταστροφές αμαύρωσαν τον τελικό του μπάσκετ

Συλλήψεις, επεισόδια  και καταστροφές αμαύρωσαν τον τελικό του μπάσκετ

Σε επτά συλλήψεις οπαδών του Παναθηναϊκού προχώρησε η αστυνομία, στον απόηχο των θλιβερών επεισοδίων, λίγο μετά τον 42ου τελικό του κυπέλλου μπάσκετ μεταξύ Άρη και Παναθηναϊκoύ.

Τέσσερις από τους οπαδούς συνελήφθησαν για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, ένας για κατοχή πυρσού, ένας για σωματική βλάβη σε βάρος οδηγού λεωφορείου που μετέφερε οπαδούς στο γήπεδο και ένας για ρίψη φωτοβολίδας με συσκευή εκτόξευσης φωτοβολίδων τύπου στυλό.

Εντός της ημέρας θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα οι τρεις από τους επτά συλληφθέντες. Οι υπόλοιποι τέσσερις άνδρες που συνελήφθησαν για κατοχή ναρκωτικών ουσιών αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα. 

Τα επεισόδια δυστυχώς αμαύρωσαν και πάλι τη γιορτή του μπάσκετ. Έτσι, η απονομή των μεταλλίων στους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο του Άρη έγινε στα αποδυτήρια από τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Νικόλαο Λάσκαρη, την σύζυγό του, Τζώρτζια Ευσεβίου- Λάσκαρη και τον εντεταλμένο σύμβουλο της “κίτρινης” Κ.Α.Ε., Μάνο Λάσκαρη.

Νωρίτερα ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Άρης  επισκέφθηκε τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού και συνεχάρη τα μέλη της αντίπαλης ομάδας για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η εικόνα που παρουσιάζει σήμερα το γήπεδο Nick Galis
Hall είναι απελπιστική: Δεκάδες σπασμένα καθίσματα, και ζημιές σε όλες τις εγκαταστάσεις. 

Υπενθυμίζεται ότι Παναθηναϊκός επικράτησε του Άρη με 68-59 και κατέκτησε το τρόπαιο για 6η συνεχόμενη φορά.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter