Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Σύλληψη τρομοκρατών στη Μόσχα

Μέλη τρομοκρατικής οργάνωσης που συνδέεται με το Ισλαμικό Κράτος και σχεδίαζε σειρά επιθέσεων στη Μόσχα, συνελήφθησαν από τις ρωσικές υπηρεσίες Πληροφοριών (FSB), όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων RIA.

Συγκεκριμένα, το FSB ανακοίνωσε ότι η ομάδα, στην οποία συμμετείχαν πολίτες του Μόλδοβα και του Τατζικιστάν, κατείχε όπλα και εκρηκτικές ύλες, και ενεργούσε υπό τις εντολές διοικητή του Ισλαμικού Κράτους στην Τουρκία.

«Τέσσερα μέλη τρομοκρατικής οργάνωσης συνελήφθησαν», μετά από επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στον νότιο τομέα της ρωσικής πρωτεύουσας. «Η ομάδα σχεδίαζε σειρά μεγάλων τρομοκρατικών επιθέσεων στη Μόσχα με τη χρήση ισχυρών αυτοσχέδιων εκρηκτικών υλών...υπό τις απευθείας εντολές του απεσταλμένου της τρμοκρατικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στην Τουρκία» καταλήγει στην ανακοίνωση του FSB.

Σχόλια

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.