Συμβουλές για να αγοράσετε το τέλειο δώρο

Συμβουλές για να αγοράσετε το τέλειο δώρο

Σας αγχώνει η αναζήτηση του «τέλειου» δώρου; Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες, και σύμφωνα με την huffingtonpost , δεν υπάρχει περίπτωση να πέσετε έξω.

1. Κάντε το δώρο σας «γιορτή»: Λαμπερά περιτυλίγματα, φιόγκοι, εντυπωσιακά κουτιά, χαρτάκια με κυνήγι θησαυρού μέχρι να βρει ο ενδιαφερόμενος το πολυπόθητο κουτί… Με λίγα λόγια, μην αγοράσετε κάτι και το δώσετε έτσι ξερά… Δώστε σημασία στο πως θα το προσφέρετε. Διότι καμιά φορά η διαδικασία και η πρόκληση της γλυκιάς προσμονής, έχει μεγαλύτερη σημασία από το περιεχόμενο.

2. Χαρίστε μια εμπειρία. Ξεχάστε τις γραβάτες, τις κολόνιες, τα φουλάρια και όλα τα συνηθισμένα δώρα που έχουν καταντήσει βαρετά. Δοκιμάστε να χαρίσετε μαθήματα μαγειρικής, σπα, εισιτήρια για μια παράσταση κλπ. Χαρίστε το όνειρο, κάτι που θα το θυμάται και όχι κάτι που θα καταχωνιαστεί σε κάποιο συρτάρι.

3. Κάντε δώρα από το παρελθόν. Σταθείτε και γυρίστε λίγο πίσω. Θυμηθείτε τις αναμνήσεις των αγαπημένων σας προσώπων και προσπαθήστε να αναβιώσετε κάποια από αυτές. Για παράδειγμα αν κάποιος φίλος σας είχε στεναχωρηθεί που έχασε κάποιον δίσκο ή cd, προσπαθήστε να τον βρείτε και να του τον χαρίσετε. Η λάμψη στα μάτια του θα σας αποζημιώσει.

4. Σκεφτείτε τι πραγματικά χρειάζεται εκείνος για τον οποίο προορίζεται το δώρο. Ψάξτε στο προφίλ του στο facebook ή απλά θυμηθείτε συζητήσεις που είχατε. Και εκεί θα βρείτε την απάντησή σας. Και μην ξεχνάτε πως καμιά φορά, οι άνθρωποι δίπλα μας χρειάζονται τα «άχρηστα» που δεν θα αγόραζαν ποτέ μόνοι και θα τους κάνουν να χαμογελάσουν, και όχι εκείνα που εμείς θεωρούμε «χρήσιμα».

5. Βάλτε στο δώρο ένα κομμάτι του εαυτού σας. Φτιάξτε ένα γλυκό, μια μαρμελάδα. Πηγαίνετε σπίτι του φίλου σας, αφού πρώτα έχετε ψωνίσει και μαγειρέψτε του. Βοηθήστε τον να φτιάξει επιτέλους εκείνον τον μινι κήπο στο μπαλκόνι του που τόσο επιθυμεί και ποτέ δεν βρίσκει χρόνο…

Αν παρόλα αυτά, όλα τα παραπάνω δεν σας βοήθησαν, τότε ίσως πρέπει να ακολουθήσετε την συμβουλή των επιστημόνων, που πριν από λίγες ημέρες επεσήμαναν το …αυτονόητο: Για να βρείτε το τέλειο δώρο για τους αγαπημένους σας, τότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τους …ρωτήσετε!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter