«Symphony of the Seas»: Στη Μεσόγειο το παρθενικό ταξίδι του μεγαλύτερου κρουαζιερόπλοιου στον κόσμο

«Symphony of the Seas»: Στη Μεσόγειο το παρθενικό ταξίδι του μεγαλύτερου κρουαζιερόπλοιου στον κόσμο

Το 2018 έχει προγραμματιστεί να μπει στο νερό για το πρώτο του ταξίδι, το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο, το «Symphony of the Seas», γι΄αυτό και η κατασκευή του συνεχίζεται με πυρετώδεις ρυθμούς, ώστε να είναι έτοιμο στην ώρα του για το παρθενικό του ταξίδι. 

Σύμφωνα με την κινεζική θυγατρική της μεγαλύτερης στον κόσμο εταιρίας για κρουαζιέρες, την Royal Caribbean International, το πρώτο ταξίδι του «Symphony of the Seas» θα είναι στη Μεσόγειο και είναι προγραμματισμένο για τον Απρίλιο του 2018. Στην πρώτη του κρουαζιέρα, το πλοίο αναμένεται να επισκεφθεί λιμάνια ισπανικών και ιταλικών πόλεων.

Η κατασκευή του με 16 καταστρώματα θα έχει ολοκληρωθεί έως τα τέλη του 2017. Το πλοίο θα έχει μήκος 362 μέτρα και πλάτος 65,7 μέτρα, ενώ το βάρος του θα φθάνει τους 230.000 τόνους, πέντε φορές βαρύτερο από τον Τιτανικό και 3.000 τόνους πιο βαρύ από τον σημερινό κάτοχο του σχετικού ρεκόρ, το πλοίο «Harmony of the Seas» της ίδιας εταιρείας. Σύμφωνα με την εταιρία, θα έχει 2.775 καμπίνες (28 περισσότερες από το «Harmony») και θα φιλοξενεί 6.780 επιβάτες.

Η Κίνα έχει γίνει η όγδοη μεγαλύτερη αγορά κρουαζιέρας στον κόσμο. Ο αριθμός των επιβατών κρουαζιέρας από τα κινεζικά λιμάνια ξεπέρασε τα 2 εκατομμύρια, για πρώτη φορά το 2016, σύμφωνα με έκθεση της Κινεζικής Ένωσης του κλάδου Κρουαζιέρας και Γιωτ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter