Συναγερμός στη Μελβούρνη – Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς

Συναγερμός στη Μελβούρνη – Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς

Συναγερμός σήμανε στη Μελβούρνη, όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε σκόπιμα πάνω σε πεζούς σε κεντρικό δρόμο της πόλης.

Δεκατέσσερις άνθρωποι διακομίσθηκαν σε νοσοκομεία και αρκετοί βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση, όταν αυτοκίνητο έπεσε σκοπίμως επάνω στο πλήθος των πεζών σε πολυσύχναστη περιοχή του κέντρου της Μελβούρνης. Η αστυνομία αναφέρει ότι είναι άγνωστο το κίνητρο του οδηγού.

“Με βάση ό,τι έχουμε δει θεωρούμε ότι πρόκειται για σκόπιμη ενέργεια. Τα κίνητρα είναι άγνωστα”, δήλωσε προς τους εκπροσώπους του Τύπου ο διοικητής της αστυνομίας της Βικτόριας Ράσελ Μπάρετ από τη Μελβούρνη.

https://twitter.com/_AllysonFonseca/status/943723559393697793

Η αστυνομία της πολιτείας της Βικτόρια ανακοίνωσε τη σύλληψη του οδηγού του αυτοκινήτου, ενός Suzuki SUV, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Bloomberg έχει συλληφθεί και ο συνοδηγός, και συνολικά οι τραυματίες ανέρχονται σε 19.

Σύμφωνα με το δίκτυο Sky News Australia, ένα παιδί προσχολικής ηλικίας περιλαμβάνεται στους σοβαρά τραυματίες.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι το αυτοκίνητο παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη σε πολυσύχναστη διασταύρωση και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα επάνω στο πλήθος των πεζών.

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Μελβούρνης 3AW ότι άκουσε κραυγές και είδε ανθρώπους «να πετούν προς όλες τις κατευθύνσεις».

Η περιοχή ήταν γεμάτη με ανθρώπους που έκαναν τα χριστουγεννιάτικα ψώνια τους.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter